Koronavírus

2020.04.24. 18:24

Vásárosnaményi kórház: változás az ellátásban

Forrás: Shutterstock

Az Emmi utasításait követve a tagkórházainkban a sürgős esetek ellátása mellett az intenzív kapacitások koncentrálása és a Covid–19-fertőzött betegek ellátására alkalmas kapacitások bővítése a legfontosabb feladat.

Ennek érdekében a járványveszély ideje alatt a Vásárosnaményi Kórházban átmenetileg szünetel a belgyógyászati és gyermekgyógyászati fekvőbeteg-ellátás és szakorvosi ügyelet.

A gyermek-­sürgősségi ellátást ideiglenesen a Fehérgyarmati Kórház Gyermekgyógyászati Osztálya biztosítja. A vásárosnaményi és fehérgyarmati térség felnőtt lakosainak sürgősségi ellátását pedig átmenetileg a Mátészalkai Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya végzi.

A szakmaspecifikus sürgősségi járóbeteg-szakrendelések (belgyógyászat, kardiológia, diabetológia, gyermekgyógyászat, sebészet, szülészet-nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, tüdőgyógyászat) rendelési idejével kapcsolatban honlapunkon tájékozódhatnak (www.szszbmk.hu) – közölte a megyei kórházak kommunikációs osztálya.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában