DVSC-TVP: január 20-án lesz az Érd elleni kupameccs

DVSC-TVP: január 20-án lesz az Érd elleni kupameccs
© Fotó: dvsckezilabda.hu
Debrecen – A két klub megállapodott, hogy január 20-án, szombaton 18 órakor kezdőik az Érd–DVSC-TVP Magyar Kupa-mérkőzés.

A Magyar Kupa 4. fordulójából továbbjutó csapatok egy lépésre kerülnek a négyes döntőtől. A sorozat kiírása alapján a két BL-résztvevő, azaz a Győr és a Ferencváros csak a Final Fourban szállnak be, így a több együttes a fennmaradó két helyért küzd. Jelenleg nyolc csapat van versenyben, a párharcok győztesei játszanak majd a Magyar Kupa négyes döntőjébe jutásért.

Az Érd–DVSC-TVP mérkőzést január 20-án, szombaton 18 órakor rendezik az Érd Arénában, a továbbjutás egy meccsen dől el egy esetleges döntetlen a Debrecennek kedvezne – olvasható a klub hivatalos honlapján.


Magabiztos, 32–23-as sikert aratott a DVSC-TVP szerdán este a Hódosban az újonc Vasas ellen. A találkozó után a klub és a szurkolók is elköszöntek a Debrecenből több mint két év után távozó Tone Tiseljtől (képünkön)
Debrecen - Győztes meccsen mutatkozott be Vida Gergő, Tone Tiselj magyarul búcsúzott el. Kötelező sikerre készült a DVSC-TVP a női kézilabda NB I. 11. fordulójában, szerdán este a Hódosban az újonc Vasas ellen. Köztudott, hogy ezek a meccsek talán még nehezebbek tudnak lenni, mint a rangadók. A d...Sporthírek


hirdetés