Sport

2015.01.06. 11:55

Kilométerek mellé győzelmeket!

Nyíregyháza - Sitku Ernő Körmenden kedves ismerős, Déri Csaba ellen vezeti harcba csapatát, az NYKK-t.

Nyíregyháza - Sitku Ernő Körmenden kedves ismerős, Déri Csaba ellen vezeti harcba csapatát, az NYKK-t.

A kilométereket elkezdte gyűjtögetni a Marso-NYKK, hiszen az évnyitó zalaegerszegi kirándulás után következik a körmendi (majd a pécsi és a soproni...). Nem lenne baj, ha ezzel párhuzamosan a győzelmek száma is gyarapodna, mindenesetre az első lépést szombaton megtette a csapat, nyert a sereghajtó otthonában. Ha azt vesszük, hogy ezúttal az utolsó előtti helyen álló rivális következik, akkor adott az esély az újabb sikerre, de a Körmendet sosem szabad lebecsülni.

– Nem bizony, mert a vasi kisvárosban mindig sokan kilátogatnak a mérkőzésekre, sosem hagyják magukra a kedvenceiket – adott megerősítést Sitku Ernő, a nyíregyháziak vezetőedzője. – Sokan legyinthetnek, hogy könnyű dolgunk lesz, hiszen olyan csapathoz utazunk, amelynek csak két győzelme van, de Körmenden is mindent megtesznek a felzárkózásért. Déri Csaba személyében új edző mutatkozik be, új légiósokat is igazoltak, a honosított játékosok mellett tagja a keretnek a magyar válogatott Ferencz Csaba és Tóth Norbert, úgyhogy nem olyan rossz ez a mag.

További részletek a Kelet-Magyarország 2015. január 7-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!