Helyi közélet

2012.11.10. 10:18

Ön csatlakozott már jótékonysági akcióhoz?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön csatlakozott már jótékonysági akcióhoz?

Olvasóinkat kérdeztük: Ön csatlakozott már jótékonysági akcióhoz?Magyar Andrásné igen, a kolontári vörösiszap-katasztrófa idején pénzt és ruhát is küldött a bajba jutottaknak, de ezen kívül is segített már több alkalommal a rászorulókon. – A beteg gyerekeken, a kézzel-lábbal festőknek, rajzolóknak is rendszeresen küldök adományokat – mondta.

Gyugos János egy rövid töprengés után elmeséli, hogy ő a legutóbi nagy árvíz idején vásárolt azokból a matricákból és képeslapokból, amelyek árát eljuttaták a rászoruló családoknak. – Ezeket a különböző benzinkutakon árulták – közölte.

Simon Gergő mindig felájánlja ilyen-olyan szervezetnek a kinőtt ruhákat. – Úgy vagyok vele, hogy azért, mert nekem nincs rá szükségem, másnak még jók lehetnek – közölte a tizenkilenc éves fiatalember.

Szabó Kinga nagy családban él, sok a kinőtt és a már nem használt ruhájuk. – Ezeket mindig odaadjuk a szegényeknek, legutóbb a Jósavárosba vittük leadni a ruhákat – válaszolta.

Szabó Regina a szüleitől megtanulta, hogy ha valaki teheti, az segítsen a nélkülözőkön. – A ruhán kívül a már nem használt játékokat is felajánljuk jótékony célra – tette hozzá.

Keczkó Jánosné a Heim Pál Gyermekkórház részére szokott jótékonykodni. – Személyesen jönnek el a pénzért, amikor pedig megérkezik a kórházba, mindig kapok egy köszönő telefont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában