Egyszer csak nyernek otthon is…

Noha az elmúlt időszakban alaposan kicserélődött a kivárdai játékoskeret, a kpus Simon András (balról) az állandóságot és a megbízhatóságot képviseli
Noha az elmúlt időszakban alaposan kicserélődött a kivárdai játékoskeret, a kpus Simon András (balról) az állandóságot és a megbízhatóságot képviseli - © Fotó: Balogh Tamás
Nyírgyulaj – A Nyírgyulaj számára itt a nagy lehetőség: a Veszprém elleni első hazai siker rendkívül sokat érhet.


Most már tényleg… Kell a győzelem. Mégpedig az első – hazai pályán. A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata végig verte a fél mezőnyt idegenben, szám szerint ötször nyert. Csak otthon nem sikerült még egyszer sem. Ha valamikor, hétfő este (kezdés: 19 óra) ideje lesz szakítani ezzel a furcsa, mondhatni rossz „szokással”. Annál is inkább, mivel a hetedik helyen táborozó nyírségiek a tabellán ötödik Veszprémet fogadják.

A bakonyiak mindössze egy ponttal előzik a házigazdákat, akik siker esetén nem csupán feljebb rakétáznak, egyenesen beférkőznek a legjobb hat közé. Ami ugyebár az alapszakasz végeztével a felsőházi rájátszást érő pozíció, egyben a biztos bennmradással egyenértékű.

Nos, a rajt előtt kevesen tették volna rá a házukat, hogy a Lovas Norbert irányította legénység – újoncként – ilyen nagyszerű idényt „fut”, és itt a lehetőség, hogy valóban megkoronázza teljesítményét. Persze, nem csupán a Veszprémmel vívott párharc határoz a sorrendről, dehogy a nyírbátori sportcsarnokban nem babra megy majd a játék, az egészen biztos.

KM-KT

Címkék: ,


Sporthírek


hirdetés