Együtt járnak az úton a fogyatékkal élőkért

Szívből jövő, hangulatos műsorral kedveskedtek
Szívből jövő, hangulatos műsorral kedveskedtek - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Családi nap az Aranyalma Integrált Szociális Ellátást Nyújtó Intézményben.

Negyedszer ünnepeltek hagyományőrző családi nappal az Együtt az úton Közhasznú Egyesület Aranyalma Intézményében. A zenés délelőtti torna után a vendégek között üdvözölték Kósa László tiszteletest és Ágoston Ildikó önkormányzati képviselőt.
– Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy viszonozhattuk a kisvárdai és vásárosnaményi Megoldás Közhasznú Egyesület és a záhonyi Gesztus Közhasznú Egyesület dolgozóinak és a fogyatékkal élők vendégszeretetét, hiszen mi is részesei lehettünk a kisvárdai nyárzáró rendezvényüknek – említette Agócsné Sitku Mária klubtag.

A vendégek fiataljai és a házigazda intézmény fogyatékkal élők csoportjától kaptak szívből jövő, hangulatos műsort.
– A mi nyugdíjasaink énekkara vidám, humoros dalcsokorral, a fiúk pedig mulatós, táncos nótákkal szórakoztatták a közönséget. Az egyesület vezetősége, dolgozói közös zenés dalukkal zárták a fellépők sorát. A tombola és az ebéd után élőzene tette teljessé a felejthetetlen családi napot, amiért köszönet jár mindenkinek, aki bármit is tett ezért – tette hozzá Agócsné Sitku Mária.

Tíz évesek

Az Együtt az úton Közhasznú Egyesület 2006 májusában jött létre.

Célja az emberek életkörülményeinek és életfelfogásának javítása, elsősorban a fogyatékkal élők számára végzett könnyítő, segítő tevékenység.

www.egyuttazuton.hu
hirdetés