Nyíregyháza hírei

2015.03.03. 08:01

Megkérdeztük: Ön hová utazna szíve szerint?

Nyíregyháza - Stefán Zoltán így válaszolt: Tokajba és Egerbe szeretnék eljutni tavasszal vagy nyáron. Gondolom, nem árulok el titkot: jóféle borok kaphatók, fogyaszthatók errefelé. Nagy kedvencem Gergelyiugornya is, a strand, a jó társaság, a remek bulik miatt. Nem szívesen mozdulnék ki külföldre.

Nyíregyháza - Stefán Zoltán így válaszolt: Tokajba és Egerbe szeretnék eljutni tavasszal vagy nyáron. Gondolom, nem árulok el titkot: jóféle borok kaphatók, fogyaszthatók errefelé. Nagy kedvencem Gergelyiugornya is, a strand, a jó társaság, a remek bulik miatt. Nem szívesen mozdulnék ki külföldre. Dankó Cintia régi álma teljesülne azzal, ha eljutna a világ egyik legnagyobb szerencsejáték-központjába, Las Vegasba. – Kíváncsi lennék, milyen ott az élet. Munkavállalási szempontból is érdekel a kaszinók városa.

Lakatos Katalinnak külföldre húz a szíve. – Ha a költségeket nézzük, ugyanannyiból lehet „megúszni” a Balatont, mint a tengerpartot. Nem kérdés tehát, melyik a jobb, az viszont igen, hogy összejöhet-e bármelyik is az idén nyáron!

Váradi János a jóízű, spontán baráti bulik híve: – Persze, ha megnyerném a lottóötöst, jelentkeznék a kedvesemmel egy világ körüli útra! – tette hozzá.

Tóth Tünde két lábbal a földön jár. – Még suliba járok, nyáron dolgozni szeretnék. Ha fényes nyaralásra nem is, egy-egy nívós bulira azért telik majd a pénzemből.

Fülöp Gréta (Vásárosnamény): – Nem csak az úti cél lényeges, fontos, hogy az oda vezető út is élménydús, látványos legyen – fogalmazott a mentőtisztnek készülő Gréta.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!