Életstílus

2016.03.26. 12:16

Tartsa fitten a formáját!

Nyíregyháza - A fiatalos, energikus megjelenés ma már alapkövetelmény.

Nyíregyháza - A fiatalos, energikus megjelenés ma már alapkövetelmény.

– A testsúlykontroll és a feszes formák legalább annyira hozzátartoznak az ápolt külsőhöz, mint a gondozott arcbőr és frizura. A kozmetikai ipar számtalan kezelési módszert kínál a test formájának helyreállítására vagy a fogyás elősegítésére. A problémásabb területeken (csípő, comb, has, fenék) nagyobb mértékű térfogatcsökkenést érhetünk el esztétikai célú kezelésekkel, ráadásul a bőr feszessége is megmarad. Speciális testkezelésekkel egy hónap alatt látványos változás érhető el – mondja dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos.

– Testkozmetikai területen a vitálterápia egy új eljárás, amely az élettani működést intenzíven befolyásolva mélyreható változást idéz elő a zsírszövetben és a kötőszövetben. Ezekkel a kezeléseinkkel látványos és tartós eredmény érhető el. A vitálterápia célja az anyagcsere-folyamatok ideális arányú élénkítése a lebontó és építő folyamatok törékeny egyensúlyának biztosítása mellett. Ez a finomra hangolt odafigyelés garantálja a szervezet minimális megterhelése mellett elérhető maximális sikert. A készülék a legkorszerűbb kezelési módszereket, a rádiófrekvenciás kezelést, a kavitációs ultrahangot és a vákuumot vonultatja fel, hogy a szervezet biológiai mechanizmusait hatékonyan tudja befolyásolni.

A Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika tulajdonosa szerint a mélyre hatoló rádiófrekvenciás áram sikeresen veszi fel a harcot a cellulit egyik legfontosabb oka, a szeptumok elsalakosodása ellen. A cellulit tulajdonképpen a környező kötőszövetekkel határolt zsírsejttömeg. A zsír- és kötőszövet mennyisége megnő ebben a szövetszerkezetben, így tapintható csomók alakulnak ki és gödröcskék válnak láthatóvá a bőrön.

Nincs szövődmény

A SeptoDetox eljárás a súlyfelesleggel küzdő pácienseken látványos alakformáló hatást ér el, a szövetek megnyúlását ellensúlyozza, és hosszú távon javítja a bőrszerkezetet.

– A pulzáló vákuum beindítja a szövetközti folyadék áramlását, a salakanyagok és a felszabadított zsír távozását a szövetekből. A nyirok áramlása a nyirokutak mentén 40–70-szeresére gyorsul, majd a nyirokcsomókon és a nagy összegyűjtő nyirokértörzseken keresztül a véráramba jut, végül a vesék választják ki a folyadéktöbbletet és salakanyagokat. A narancsbőr egyik fiziológiai tényezője, a szövetközti ödéma a CaVital WRC készülékkel végzett vákuummasszázs során természetes úton távozik a szervezetből. A készülékbe programozott vákuumerősség állandó, így a bőr túlzott megterhelésétől, elcsúfító bevérzésektől vagy késői szövődményektől nem kell tartani – magyarázza dr. Beleznay Gyöngyike.

A zsírsejtek ellensége

A harmadik kezelés az ultrahanghullámok kavitációs hatásán alapuló, „zsírszövet-megsemmisítő” technológiát helyezi a középpontba.

A kavitációs ultrahang a zsírsejtek vékony falának felszakadását segíti elő. A keze­lőfej különleges kiképzésének köszönhetően egyesíti a fókuszált ultrahang és a kavitációs technológia előnyeit. A kezelés során a negatív nyomás felszívja a bőrt, s a kiemelt szövetrészek az ultrahanghullámok kereszttüzébe kerülnek. A kavitációs hanghullámok a zsírsejtek rupturálódását, így a zsír mobilizálását eredményezik.

KM-LN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!