Életstílus

2016.05.12. 09:15

Szereted a péniszed? Na akkor ezt az 5 dolgot ne kövesd el ellene!

Maradjunk annyiban, hogy a férfi nemiszerv igencsak érzékeny, és cseppet sem örül annak, ha a következő dolgokat műveled.

Maradjunk annyiban, hogy a férfi nemiszerv igencsak érzékeny, és cseppet sem örül annak, ha a következő dolgokat műveled.

1. Túl sok játszogatás

Az orvostudomány rég megcáfolta már a korai elrettentő, áltudományos babonákat, miszerint ha túl sokat maszturbál egy férfi, az vaksághoz, elmebajhoz és pattanásokhoz vezet, nem beszélve arról, hogy szőr nő a tenyereden. Ugyanakkor ha egy férfi túlságosan sokat játszogat a nemiszervével, az bizony ödémához vezethet - a kellemetlen duzzanatot a szövetek közötti folyadék okozza, de nyugi, pár nap alatt elmúlik.

2. Ivás

Túl sok mindent ehhez nem is lehet hozzáfűzni: bár egy pohár bor biztos nem fog megártani, köztudott, hogy az alkoholizmus impotenciához vezet.

3. Dohányzás

Rengeteg okot fel tudnánk sorolni, miért hagyjunk fel a cigarettával - és bizony a péniszed egészsége az egyik! Minden szál cigarettával egyre nagyobb lesz az érszűkület kialakulásának veszélye - ami ismét erekciós problémákhoz vezethet. Aki pedig egyszerre iszik és cigizik, ne számítson semmi jóra!

4. Gyorskaja zabálás nyakra-főre

Az egészségtelen étkezés összefüggésben áll a péniszmérettel - derül ki a kutatásból. Nem beszélve arról, ha hatalmasra nő a hasad, és már rálóg a nemiszervedre, voltaképp el is tűnik. De komolyra fordítva a szót: az egészségtelen gyorskaják bizony hormonzavarhoz és a szexuális állóképesség drasztikus romlásához vezethet.

5. Kevés törődés

Oké, szóval arról volt szó, hogy túl sokat azért ne játszadozz vele, ugyanakkor a szakértők szerint az sem jó, ha teljesen elhanyagolod. Egy normális férfinál a napi több erekció egy átlagos nap része - Tobias Kohler urológus szerint ha ezek elmaradnak, egy idő után elkezd zsugorodni a pénisz. Úgyhogy ajánlatosnak tartja "edzeni" és "karbantartani" azért a lenti dolgokat.

Forrás: mirror.co.uk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!