Életstílus

2016.08.15. 09:48

A lány, akit a pornózás mentett meg az anorexiától (18+)

Jayme Jones 160 centijével soknak érezte a 69 kilóját, így hát brutális fogyásba kezdett - <a href="http://www.borsonline.hu/aktualis/a-pornozas-mentett-meg-az-anorexiatol/117346" target="_blank">írta a borsonline.hu</a>. - Valósággal sanyargatta a testét: napi 1-2 paradicsommal próbált jóllakni, ha mást evett, rögtön kihányta. Végül már csak 44 kilogrammot nyomott.

Jayme Jones 160 centijével soknak érezte a 69 kilóját, így hát brutális fogyásba kezdett - írta a borsonline.hu. - Valósággal sanyargatta a testét: napi 1-2 paradicsommal próbált jóllakni, ha mást evett, rögtön kihányta. Végül már csak 44 kilogrammot nyomott.

Ám az élete 2015 júniusában gyökerestül megváltozott, amikor a telefonbolti állását új karrierre cserélte. Vett egy kamerát, és online erotikus munkába kezdett. Mint elárulta, ez a munka rángatta ki az anorexiából: "Amikor anorexiás voltam, modell akartam lenni. Amióta vetkőzöm, nem bánom, hogy van rajtam egy kis extra súly - szexinek érzem magam."

De nem csak a testsúlya gyarapodott meg azóta: hanem a bankszámlája is rendesen. Évi közel 20 millió forintot keres otthon egyetlen kamerával. Meglepő mód a családja, sőt még a barátja is támogatja a karrierjét. A lány elárulta azt is, hogy a való életben nem olyan, mint a kamera előtt - sose merne például olyanokat mondani a férfiaknak, amit a kamerába szemrebbenés nélkül kimond.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!