Életstílus

2017.10.22. 15:34

A pasi folyton szexet akar, a nő figyelmességre vágyik - Így oldd fel az örök ellentétet! (18+)

A férfiak folyton arra panaszkodnak, hogy minden nap bizonygatniuk kell a szerelmüket. A nők pedig arra, hogy a pasijuk mást sem akar, csak egyfolytában szexelni. Mi a megoldás?

A férfiak folyton arra panaszkodnak, hogy minden nap bizonygatniuk kell a szerelmüket. A nők pedig arra, hogy a pasijuk mást sem akar, csak egyfolytában szexelni. Mi a megoldás?

Különös dolog ez: a férfiak ugyanis úgy vannak összerakva, hogy akkor érzik azt, hogy szeretik őket egy kapcsolatban, ha van szex. A nőnek viszont szerelemre van szüksége ahhoz, hogy örömét lelje a szexben.

Az a baj, hogy a férfiak hajlamosak egy dologra koncentrálni: ha nyakig vannak a munkában, az utolsó dolog, ami az eszükbe villan, hogy fogják a telefont és felhívják a kedvesüket, csak hogy szóljanak: késnek egy kicsit otthonról. A nőnek viszont nagy szüksége van az ilyen apró geszutsokra: ő ezek nélkül érzi úgy, hogy valójában nem is szeretik, és hogy nem stabil a kapcsolat.

Ha a férfi azt szeretné, hogy harmonikusabb legyen a kapcsolat, bizony oda kell figyelnie ezekre az apróságokra, nem veheti félvállról őket: ha más megoldás nincs, mert magától nem jut eszébe egy megeresztett telefon, legalább állítson be emlékztetőt, hogy hé, te tulok, hívd fel a párodat, méghozzá most. És ne feledkezzünk meg a hétköznapi apró figyelmességekről: egy-egy kedves szó, egy ölelés vagy csók minden ok nélkül csodákra képes.

Ami a nőket illeti: jobb ha megjegyzik, hogy a férfi a szexel jelzi, hogy számára töretlen az érzelmi kapcsolat. Épp ezért a szex nem valuta, nem lehet alku tárgya, de nem is kötelesség, amin lelkesedés nélkül túl lehet lenni, mert akár mondja a férfi, akár nem, észreveszi, ha nincs tűz a szexben, és magában intő jelnek veszi, hogy az érzelmi kapcsolat is romlik.

De azt sem lehet mondani, hogy a nőknek szerelemre, a férfiaknak szexre van szüksége: mind a férfinak, mint a nőnek szerelemre és szexre van szüksége: a legfontosabb megfogalmazni a célokat. A férfi arra figyeljen, hogy idejekorán kedves gesztusokat tegyen, a nő pedig arra, hogy ne hagyja kihűlni a tüzet az ágyban.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3624227"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!