Életstílus

2018.03.29. 13:28

Használja ki az Answear kuponokat, és vásároljon kedvező áron!

<strong>Van, ami alól egyik év sem kivétel. A tavaszi és húsvéti kedvezmények idén is teljes erővel dübörögnek, és ezekből az akciókból az Answear sem marad ki. </strong>

Van, ami alól egyik év sem kivétel. A tavaszi és húsvéti kedvezmények idén is teljes erővel dübörögnek, és ezekből az akciókból az Answear sem marad ki.

A tél végi kiárusítások folytatódnak, így nem meglepő, hogy a legtöbb bolt nagyszerű kedvezményeket kínál. Az akciók szinte minden sarkon Önre leselkednek, ez pedig remek alkalom a kedvezményes vásárlásra, nemde? Végtére is, ruhából sosem elég!

Férfi, női és gyermekruházat, cipők és kiegészítők

Az újévi leárazásokat a tavaszi kedvezmények váltották fel, ezért ne habozzon, és vásároljon gyermek, férfi vagy akár női ruházatot és cipőt a legjobb áron. Mindent meg lehet vásárolni egy helyen – Ön már ismeri az Answear.hu-t?

A kínálatban több tucat kedvelt márka található, mint például az Adidas, Bugatti, Converse, Calvin Klein, Crocs, Emporio Armani, Fossil, G-Star, Gant, Guess, Happy Socks, Love Moschino, Lacoste, Ralph Lauren, Mango, Miss Sixty, New Era, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Ray-Ban, Roxy, Tommy Hilfiger és még sok más, a választás csak az Öné.

Vásároljon akár féláron

A vásárlás az Answear.hu-n igazán kifizetődő. Legyen tagja az Answear clubnak, vásároljon akár 50% -kal olcsóbban, használja ki a különféle előnyöket, és nem bánja meg. A fiók létrehozása legfeljebb néhány percet vesz igénybe, és folyamatosan élvezheti az előnyöket. Szeretné tudni, hogyan működik?

1.) Minden vásárlás értékének 10%-át jóváírják “pontokként”

2.) Az egyéni vásárlások után kapott kedvezmények (pontok) összeadódnak

3.) Az összegyűjtött pontokat fel lehet használni a jövőbeli vásárlásoknál. Akár rendelése 50%-át levonható a végösszegből, a pontoknak köszönhetően. Az egyéb, akcióban résztvevő termékekre ez a kedvezmény nem vonatkozik, továbbá más promóciókkal össze nem vonható.

Fontos megjegyezni, hogy minden vásárlás után automatikusan járnak a pontok, a pontok állapotát pedig rendszeresen ellenőrizheti a webhelyen, a fiókjába történő bejelentkezés után. Ha Ön is kedveli az akciókat, akkor figyelmébe ajánljuk például kuponos weboldalunkat, a Kuplio.hu-t, amely kedvezményes Answear kuponok és akciók várják, mellyel pénzt takaríthat meg.

Milyen egyéb előnyök várják még? Néhány okot felsorakoztatunk, amiért az Answear.hu-n érdemes vásárolni. Az egyik ilyen például az ingyenes szállítás, amely kétségkívül mindig nagy előny. Ha 7.500 Ft feletti összegben vásárol, akkor szó szerint elfelejtheti a postaköltséget. A DPD futárszolgálat az árut közvetlenül a megadott helyre szállítja, a szállításról pedig mindig időben tájékoztatják Önt. Egy másik előny, hogy a megrendelt árut munkanapokon általában 24 órán belül kiküldik. Ha hétvégén adja fel rendelését, a megrendelést követő első vagy második munkanapon szállítják ki.

Amit biztosan kifizetődő, az a hírlevélre történő feliratkozás. Hogy miért érdemes feliratkozni? A válasz egyszerű, a regisztráció után 4.000 Ft értékű kedvezményt kap, amelyet az első vásárlásnál azonnal fel is használhat. De ez nem minden, elsőként értesülhet ugyanis az aktuális ajánlatokról, speciális akciókról vagy a különböző kedvezményekről, ami sohasem válik kárára.

 

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!