Életstílus

2018.12.07. 15:45

Két és fél centivel lenne hosszabb a péniszed, ha nem használnád ezt a hétköznapi tárgyat

A kutatók hátborzongató felfedezést tettek egy hétköznapi tárggyal kapcsolatban, amit gyakorlatilag szinte minden férfi használ. Hinnye!

A kutatók hátborzongató felfedezést tettek egy hétköznapi tárggyal kapcsolatban, amit gyakorlatilag szinte minden férfi használ. Hinnye!

A Páduai Egyetem kutatói szerint akár két és fél centivel is megrövidítheti a férfiak péniszet a teflon bevonatú serpenyő: a vizsgálat során 383 férfi nemesebbik testrészét vették szemügyre, és arra jöttek rá, hogy körülbeül 12 százalékkal kisebb azoknak a pénisze, akik egy bizonyos PFC nevű anyaggal szennyezett környezetben nőttek fel. Ugyanez az anyag található meg a a teflonbevonatokban is.

Kiderült, hogy a PFC olyan hatással van a férfi nemi hormonokra, amitől a nemi szervek visszamaradnak a fejlődésben: a szennyezettség már az anyaméhben kimutatható a magzatoknál, de a kamaszok szervezetére is káros hatással van.

Sajnos nem elég azonban kerülni a teflon bevonatú serpenyőt: a hetvenes évek óta megtalálható élelmiszer-csomagolásokban, szélvédőmosó folyadékokban, vízhatlan ruhák anyagában, kozmetikumokban, tisztítószerekben, rovarirtó spraykben is megtalálható a PFC.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3716619"]

[related-post post_id="3917624"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!