Életstílus

2019.02.19. 09:38

Téged is megböktek ceruzával a suliban? Ez történik 20 év után a testeddel...

Egy tök ártatlan iskolai csíny, ami a legtöbbször nem is vérzik, sőt, nem is túlzottan fáj, és se a szülők, se a tanárok nem csinálnak belőle nagy ügyet.

Egy tök ártatlan iskolai csíny, ami a legtöbbször nem is vérzik, sőt, nem is túlzottan fáj, és se a szülők, se a tanárok nem csinálnak belőle nagy ügyet.Ki hitte volna, hogy egy egyszerű ceruza bökés helye még 20 év után is meglátszódhat? Nemrégiben egy Twitter felhasználó feldobta a kérdést, hogy kinek látszik még mindig ez a gyermekkori harci sérülése - jöttek is a fotók sorban.

Still have a pencil mark from where I got stabbed in 5th grade. Not how I envisioned my first tattoo.. ">#imasurvivor pic.twitter.com/u806nbqO4P

— Emily Hogan Thomas (@eahogan) ">2015. szeptember 30.

A few people have asked to see mine so here it is. I’m a right Palmer pic.twitter.com/VI6bECJcu9

— karlitoz_guey (@los_writer) ">2019. január 8.

My pencil was sticking out of my bag and somehow it stabbed my leg😬 pic.twitter.com/F0hBp1mbD4

— A (@ambrclng) ">2019. január 8.

Hello. I got frustrated while practicing single digit multiplication in 3rd grade and decided to slam my head on the table. However, I hit my pencil that was sticking point up. It’s still here 11 years later. pic.twitter.com/ZrkKAsI8bS

— Samuel Hepola (@HepolaSamuel) ">2019. január 8.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3696219"]

[related-post post_id="3573193"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!