Esküvői készülődés

2020.07.20. 12:06

Mondj igent a ruhára Nyíregyházán is!

Nincs olyan nő, aki ne nézett volna meg néhány részt a „Mondj igent a ruhára” című sorozatból.

wedding bride clothes white dress conceptual beauty

A műsor ikonikus alakja Randy Fenoli, mesteri ügyességgel találja meg a tökéletes ruhát bármilyen alkatra, a legkritikusabb menyasszonyoknak is. Több ezer arával találkozott már a munkája során, így aztán igazán tudja, hogy mire vágynak a nők. Érdemes megfogadni nemcsak a tanácsait, hanem felpróbálni a lélegzetelállító ruhakölteményeit is, melyek királynői megjelenést kölcsönöznek minden leendő arának. A jó hír pedig az, hogy már nem kell messzire utazni, hiszen Nyíregyházán, a Loretta Szalonban is elérhető Randy Fenoli ellenállhatatlan kollekciója.

A Dózsa György út 49. szám alatti kívül-belül megújult szalon óriási esküvőiruha-kínálattal várja az életük nagy napjára készülő arajelölteket. Az eddigi minőségi márkák kollekciói, Demetrios, Cosmobella, OreaSposa, Nicole, Colet, Jolies, Aurora, Titem, Wilvorst, HerveParis mellett most pedig már a világklasszis Randy Fenoli álomruháiban is tündökölhetnek, hiszen a divatmágus 2020-as modelljei a Tiszántúlon csak a Loretta Szalonban érhető el! Ráadásul mindez megfizethető áron.

– Randy Fenoli nagy kuriózum hazánkban is, ezért volt nagy öröm számunkra, hogy a mi szalonunkat választotta – ajánlja Csonka Judit, a Loretta Szalon tulajdonosa. – Folyamatosan követjük az aktuális trendeket, amelyeket ide is elhozunk a menyasszonyoknak, így nem kell messzire utazniuk, hogy feledhetetlenek legyenek a nagy napon.

Idén nagy divat a könnyed, lágy esésű, de mégis különleges szabású tengerparti stílus. Több mint százféle ruha közül biztos hogy mindenki megtalálja a megfelelőt a Loretta Szalonban, de a márkák teljes kollekciójából rendelni is lehet.

Stílustanácsadás

– Vendégeink legszebb napjához mindig a maximumot nyújtjuk! Célunk, hogy magabiztos és gyönyörű legyen minden menyasszony. Minden alkatra megvan a megfelelő szabásvonalú ruha, és mi olyat próbálunk választani, ami kiemeli amit ki kell, és eltakarja, amit el kell, a menyasszony ízlését természetesen figyelembe véve. Méretválasztékunk a 32-estől az 54-esig terjed, de egyéni igények alapján is rendelhetőek. Mi a vendégeinkért vagyunk, szívvel-lélekkel teljesítjük kívánságaikat. Érdemes ezért előre bejelentkezni, hogy a megbeszélt időben csak vele tudjunk foglalkozni. A menyasszonyi ruhákkal természetesen a kiegészítők is együtt járnak, amikből szintén széles választékot tartunk.

– Két évtizede járulunk hozzá a csodálatos pillanatokhoz, maradandó élményekhez, emlékekhez, és a legnagyobb elismerés az öröm, a sugárzó boldogság, a megelégedett vendég. A sikerünk az, ha a menyasszony a legcsodálatosabbnak érzi magát élete egyik legszebb napján. Mondjunk együtt igent a menyasszonyi ruhákra a Loretta Szalonban! Azonban ne feledkezzünk meg a vőlegényekről sem, akiknek a megjelenése ugyancsak fontos. Többféle színű és fazonú öltöny, mellényszett, ingek és kiegészítők teszik stílusossá és elegánssá a férfiakat.

A 100 négyzetméteres exkluzív és modern szalonban kényelmesen és nyugodt körülmények között lehet válogatni, próbálni a megye legnagyobb választékából.

Loretta Szalon

Nyíregyháza, Dózsa György utca 49.

Telefonszám:+36/20 3444-680

 

(PR cikk)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!