Tiszavasvári

2019.11.09. 11:58

Olimpikonok és olimpiák

A vendégek pénzérméken keresztül is megismerhetik a focizás történetét.

Forrás: Pixabay

Albert Flórián labdarúgói pályáját felidézik, Dunai II. Antal ezüstcipős és bronzcipős focista pedig az élményeiről mesél a Tiszavasvári Olimpiai Találkozón, amit november 9-én 16 órától rendeznek meg a Találkozások Házában. A meghívott vendégek előzetesen megtekintik a pár éve átadott sportmúzeumot. A résztvevőket Szőke Zoltán polgármester köszönti, majd Győr Béla, a Magyar Olimpiai Akadémia főtitkára mond beszédet.

Együttműködési megállapodás

A magyar labdarúgás hőskorát Sándor Mihály címzetes egyetemi docens, míg Albert Flórián pályafutását dr. Printz János Károly címzetes egyetemi tanár foglalja össze. Dunai II. Antal élménybeszámolója után az utánpótlás fontossága lesz reflektorfényben.

Ifj. Kovács Géza éremgyűjtő, a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kör Egyesület tiszteletbeli tagja a világ pénzérmein keresztül mutatja be a labdarúgás történetét. Együttműködési megállapodást ír alá a Tiszavasvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kör Egyesület, majd elismeréseket adnak át.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában