szon-sportoldal

2010.10.27. 16:46

Véget ért a tiszabecsi menetelés

<p>Labdarúgó Magyar Kupa: a határmentiek ellen az NB III-as Eger felülkerekedett, de Szécsi Zoltán legénysége számára így is emlékezetes marad ez a kupamenetelés.</p>

Tiszabecs LC-Egri FC 1-3 (0-0)
Tiszabecs, 300 néző, v.: Török Z.

Tiszabecs: Gergely - Radács, Rados, Nagy P., Vakarcs (Csokai, 85.) - Zámbó, Máté (Riskó, 73.), Bornemissza, Repljuk - Fedor, Szkunzjak. Edző: Szécsi Zoltán.

Eger: Illyés – Debreceni, Bezzeg, Kiskapusi, Szűcs – Busai, Zováth, Vén – Kálmán (Romhányi, 81.), Bardi, Hamar (Aranyos, 85.). Szakmai igazgató: László István.

49. perc: Szűcs futott fel a bal oldalon, majd kiválóan adott középre, ahol Bardi Gábor 6 méterre a kaputól a bal felső sarokba fejelt, 0-1.
61. perc: Hamar jó ütemben tolt egyet a labdán, majd egy csel után ballal a jobb sarokba lőtt, 0-2.
67. perc: Illyés húzta el Szkunzjak lábát, a megítélt tizenegyest Repljuk értékesítette, 1-2.
80. perc: Vén jobboldali beadása után Kálmán 1 méterről fejelt a kapuba, 1-3.

Szécsi Zoltán: - Reális esélyünk lett volna a továbbjutásra, ha az első félidő végén a játékvezető tizenegyest ítél, és a vendégek kapusát kiállítja.

László István: - Igazi kupa-hangulat volt, egy csodálatos sorozatot produkáló hazai csapat ellen. Úgy érzem megérdemelten győztünk.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!