jutalmazzuk hűségét!

2020.09.24. 15:51

Immár négy évtizede a Kelettel indítja a napot

Előfizetőnk a sport- és a fontos napi események mellett a turisztikai témákat is szívesen olvassa.

Jutalmazzuk hűségét! akciónkban Ress Jánost egy autófedélzeti kamerával és egy SD-kártyával ajándékoztuk meg. A nyugdíjas úr elmondta, 1978 óta a Kelet-Magyarország előfizetője.

Ress János
Fotó: Dodó Ferenc

− Ha az emlékeim nem csalnak, akkor költöztünk Rakamazról Nyíregyházára, így életem egyik fordulópontja a dátum. Nagyon szerencsés vagyok, mert eddig sok játékban részt vettem, de soha nem nyertem semmit, most viszont nagyon örülök, hogy kisorsoltak. Minden reggel kávéval és az újsággal kezdem a napomat, amióta nyugdíjas vagyok, van rá időm, de régen már a munkába is úgy értem be, hogy tudtam, mi történt a megyében – mesélte Ress János, aki nyereményét a fiának ajánlotta fel. Előfizetőnktől azt is megtudtuk, hogy vérbeli sportrajongó, a reggeli olvasást a sportrovat átböngészésével kezdi.

A kertészetet is kedveli

− Régen aktívan futballoztam az NB III.-ban, majd a megyei első osztályban voltam hátvéd, ezért a sportoldalakat á-tól z-ig elolvasom. Nagy örömömre az unokám továbbviszi a hagyományokat, Nyíregyházán focizik, igaz, nem hátvédként, hanem kapusként rúgja a bőrt – mondta büszkén Ress János, aki a sport mellett a kertészeti témákról is szívesen olvas a Keletben.

− A kertvárosban lakom, a családi házunk kertje mellett még van egy kisebb földem is, korábban pedig krizantémmal foglalkoztam. A kertemben minden megterem, ami a háztartásunkban szükséges: a szamóca és a ribizli mellett zöldséget és más gyümölcsöt is termesztek, így szerencsére nem kell a boltokba rohannom a hozzávalókért – árulta el Ress János, aki elmondása szerint szereti a Kelet-Magyarországot, mert a fontos napi események mellett a turisztika, a környezetvédelem és egyéb érdekes témák is olvashatók benne.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában