Nyíregyháza Spartacus

2019.06.29. 12:48

Beugrós edzőmeccs a Loki vendégeként

A Szpari új játékosai is lehetőséget kaptak szombaton délelőtt.

A kék mezes Szpariban sokan lehetőséget kaptak | Fotó: DVSC.hu

Az előzetesen megadott menetrendtől eltérően szombaton játszotta első felkészülési mérkőzését a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II-es alakulat az élvonalbeli DVSC vendége volt a pallagi centrumban. A Loki eredetileg a Vác ellen játszott volna, ám a Duna-partiak elmondták a találkozót. Jött a felkérés a Szparihoz, és mivel Zoran Szpisljak egyébként is egymás között játékot tervezett szombat, így rábólintott a felkérésre.

A nyíregyháziaknál újak is bemutatkoztak, így a középpályás Cenaj Drilon, a belső védő Veliminov Venja -előbbi albán, utóbbi szerb de, mindketten rendelkeznek magyar útlevéllel – és a monori támadó Tóth Barna. A házigazda Zsóri révén hamar előnyhöz jutott, az első félórához közeledve pedig Danilo Pejovics piros lapot kapott. Nem sokkal később Kóródi növelte a debreceniek előnyét. A játékrész hajrájában több nyíregyházi helyzet is volt, Kártik Bálint fejesénél a gólvonalon mentette a hazaiak.

A kék mezes Szpariban sokan lehetőséget kaptak | Fotó: DVSC.hu

Szünet után Nagy Máté bravúrjára volt szükség, hogy ne rezdüljön a vendégek hálója, majd Kovac a felső lecet találta el. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de az eredmény már nem változott.

- Első edzőmérkőzésnek nem volt rossz, több játékost kipróbálhattunk a posztokon és biztató játékot mutattak. Persze az eredménnyel nem lehetek elégedett, de a helyzeteink megvoltak. Építkezünk tovább. Summázott vélemény Zoran Szpisljak.

DVSC–Nyíregyháza Spartacus 2-0 (2-0)

DVSC: Kosicky (Hrabina 65.) – Bényei, Újvárosi, Barna Sz., Nagy (Lakatos, 75.), Csősz, Bíró (Balogh, 75.), Kóródi (Barna V., 80.), Bévárdi (Kuti, 65.), Damásdi (Szabó 55.), Zsóri. Vezetőedző: Herczeg András.

Spartacus: Jova – Polényi, Végső, Pejovic, Gulyás, Papp, Cenaj, Rezes, Kártik, Starosta, Hornyák. 2. félidő: Nagy M.(Csorvási, 76.) – Svedyuk, Végső (Ötvös, 81.), Polényi (Veliminov 76.), Farkas, Gulyás (Wieland 70.), Tóth Á., Kovac, Kovács N.,Tóth B. Vezetőedző: Zoran Spisljak

Gól: Zsóri (12.), Kóródi (33.). Kiállítva: Pejovics (28.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában