Helyi közélet

2013.05.19. 14:33

Három napos „Mesterségek ünnepe” Nyírpazonyban

Nyírpazony - A település apraja-nagyja élvezte a kitűnő programokból álló három napos rendezvényt, és tapsoltak a színpadra lépőknek.

Nyírpazony - A település apraja-nagyja élvezte a kitűnő programokból álló három napos rendezvényt, és tapsoltak a színpadra lépőknek.

Aki akart, most kedvére rosszalkodhatott, kúszhatott, mászhatott, ehetett kitűnő lapcsánkát, vagy pörköltet. A gumivárban az sem fájt, ha véletlenül egymásra zuhantak a lurkók. Szombaton a Faluházban kézműves foglalkozások keretében gyöngyfűzés, agyagozás volt a feladat, és megnézték a veterán motorosok felvonulását. Vasárnap aztán a színpadon váltották egymást a produkciók. A Színi Károly Angol Két Tanítási nyelvű Általános Iskola diákjait a Mandabokori Bokortanyák Lakosságáért Egyesület nótásai és táncosai váltották. Délután a Nagycserkeszi asszonykórus, Mészáros János Elek, után táncosok, majd Zombások veszik birtokba a színpadot. Lesz öregfiúk foci meccs, gyermekszépségverseny, karaoke verseny, bábszínház van a programban, zárásként B. Tóth László Retro diszkója zár, de csak rövid időre. Hétfőn Kabalásra vonulhatnak az érdeklődők, ahol fogatok, huszárok, és csikósok lovasbemutatói szórakoztatják a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában