VB

2022.11.25. 11:35

Naponta két millióan nézik a sportcsatornát

Óriási érdeklődés kíséri a rendhagyó időpontban rendezett katari labdarúgó világbajnokságot. Már a nyitómérkőzés és a többi csoportkörös találkozó is kiemelkedő nézettséget hoztak.

A közmédia sportcsatornája a közvetítéseken túl is gondol a rajongókra, naponta jelentkező podcast adásban számolnak be a világbajnokság kulisszatitkairól.

A csatornára kapcsolók száma megduplázódott a vb kezdete óta, az év eddigi átlagához képest most naponta csaknem 2 millió fő, a népesség több mint ötöde kapcsol a legnézettebb sportcsatornára. A vb iránti érdeklődést jelzi az is, hogy eddig a népesség mintegy harmada (31 százaléka) kapcsolódott be az M4 Sport valamelyik vb-hez kötődő műsorába. A délutáni és esti mérkőzésekbe több mint 1 millió néző kapcsolódik be legalább egy percre, az átlagos nézettségük pedig bőven félmillió fölött van.

Az m4sport.hu weboldalai iránt is megnőtt az érdeklődés, a napi látogatók száma másfélszeresére emelkedett a vb vasárnapi indulása óta. Sokan nézik élőben az M4 Sport csatornát az online felület segítségével is, a négy nap alatt félmillió főt regisztrált a Gemius rendszere. Legtöbben az Argentína – Szaúd-Arábia mérkőzést nézték ezen a felületen, több mint 100 ezer fő.

KM

Címkék#vb 2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!