Helyi közélet

2011.06.06. 10:16

Vevők Vaján a vidámságra: nagy siker volt a családi nap

<p>Vaja - Családi napot tartott a vajai Molnár Mátyás Általános Iskola a gyermeknap alkalmából. Önfeledten szórakozott minden gyerek, szülő és pedagógus. Változatos, színes programok között válogathattak a résztvevők.</p>

– Játékos sorversenyekkel, kötélhúzással kezdődött a nap, ahol az osztályok csapatait szülők erősítették – újságolta Kun Csabáné iskolaigazgató. – Ki mit tud?-dal, kézműves foglalkozásokkal, aszfaltrajzversennyel, folytatódott a program. Míg az apukák, gyerekek csapata focimeccsen mérte össze ügyességét a tanári csapattal, addig az anyukák csapata floorball-mérkőzést játszott a tanárnők ellen. A leendő elsősök is meghívást kaptak a Snufi, a művész-bűvész című mesejátékra.

Családi nap: Körhinta, légvár, kisvonat, arcfestő

 

Körhinta, légvár, kisvonat, arcfestő járult még hozzá a változatos szórakozáshoz a családi napon.

– A sok jókedvű ember, a szervezést érintő elismerő vélemények azt bizonyítják, hogy szülőnek, gyereknek és pedagógusnak egyaránt szüksége van ilyen vidám napokra. Jövőre szeretnénk, ha még többen eljönnének hogy együtt szórakozzunk!

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában