Helyi közélet

2011.04.20. 08:35

Elátkozott autó! Lehetséges?

<p>Ismét jelentkezik a Szabolcs Online ezotéria rovata Bánki Noémi spiritiszta szakértővel, aki munkahelyi gondokra, elátkozott tárgyakra, szellemi üzenetre, és szerelmi kérdésekre ad választ portálunk virtuális hasábjain. Ha Önnek is kérdése lenne szakértőnkhöz, írjon a [email protected] e-mail címre!</p>

Kedves Noémi!

Sokféle alkalmi munkát vállaltam már életemben, de ilyen egyértelmű ellenállás még nem jött felém a Sorstól, mint idén év elején.

Történt, hogy a magas gázszámláim és a kihasználatlan energiáim arra sarkalltak februárban, hogy vállaljak el egy telefon-marketinges munkát. Aztán egymás után értek a bajok! Egy ott dolgozó kolléga tönkrevágta a számítógépemet. Utána: két telefontársaság téves adminisztrációja miatt vonalas telefon és telefonszám nélkül maradtam. Majd a munkahelyen lopás történt, ami stresszes napokat hozott. A korai felkelés, a stresszes munka és a kevés fizetés miatt végül otthagytam a céget.

Azóta kezdek egyensúlyba kerülni magammal, és csak arra tudok gondolni, hogy ezek a kisebb-nagyobb bosszúságok tereltek vissza engem a nyugalmam, a családom, a kis unokám felé, akiket a legjobban szeretek.

Kérlek, mondj nekem véleményt az esetemről! Köszönettel: Erzsi

- Kedves Erzsébet!

Amikor valaki megél egy negatív élethelyzetet, abból mindig le kell, hogy szűrjön valamit, változtatnia kell valamin, vagy éppen rámutat neki egy olyan szegmensre, amit idáig nem, vagy csak részeiben látott. Jelen esetben itt olyan munkáról beszélünk, ami nem hozott számodra sikereket. Sőt, ha viccesen akarnék fogalmazni, akkor egy életre elvette a kedved a munkától. Na de félre a tréfával: amit nagyon fontos megjegyezni, ha valaki egó nélkül vizsgálja önmagát, megláthatja, mi az, amire az adott szituáció rámutat. Hiszem, hogy ezt te látod a legjobban, hiszen te ismered a saját életedet. Valószínű a szeretet az, ami nyilván idáig is adott volt, de kaptál egy élethelyzetet, ami még jobban felerősítve megmutatta neked a fontossági sorrendet.

Kedves Noémi!

Létezik-e olyan, hogy tárgy van elátkozva? Honnan tudhatom, hogy tényleg így van (túl a megérzéseimen)? Mit tudok tenni, hogy ez megváltozzon? Vettünk ugyanis egy új autót kb. 2 és fél éve, de azóta, mintha semmi nem jönne össze. Egy merő hanyatlás az élet minden területe, és bármekkora erőfeszítéseket teszek, nem tudom megállítani.

Illetve még mit tehetek azért, hogy a lakásom feng-shui szerinti zónáiban aktívabb legyen az energiaáramlás?

Segítségét előre is nagyon köszönöm: Kata

- Kedves Kata!

Minden tárgynak energiája és kisugárzása van, nyilván van pozitív és negatív töltetű egyaránt. Több tapasztalás is van arról, hogy egy adott tárgy komoly problémákat tud okozni, aminek azaz oka, hogy a rezonanciája nem a megfelelő. Amennyiben te úgy látod, hogy ez az autóhoz köthető és szeretnéd megoldani, igazából két variáció közül választhatsz. Az egyik, hogy letisztíttatod a negatív energiáktól, a másik, hogy az autó eladásra kerül. Én megmondom őszintén, az utóbbit javasolnám, de a döntés a te kezedben van.

Szia, Noémi!

Különös álmom volt két nappal ezelőtt, elég rémülten ébredtem belőle. Egy szellem (idős, hosszabb hajú, őszes szakállú bácsika) azt mondta nekem, hogy nem fogok sokáig élni, hamar meg fogok halni. Egy idegen házban voltam, hozzám jött el akkor, hogy ezt elmondhassa. Az első kérdésem az volt hozzá, hogy azt megélem-e még, hogy legyen egy kisbabám, de nem emlékszem már, hogy erre mit válaszolt. Mit gondolsz, az ilyen álmok mit jelenthetnek, amelyben egy nem élő ember ad át nekünk valamilyen üzenetet?

Tudom, minden álom személyes és nem mondható meg mindről, hogy mit jelent, csak saját magunk jöhetünk rá, de kíváncsi vagyok, te mit mondanál erre? Üdv, Szilvi

- Kedves Szilvia!

Több típusú álmot különböztetünk meg, a te esetedben egy üzenet típusú álomról beszélünk. Amikor az ember azt hallja, hogy halál összerezzen és megijed, mindig a legrosszabbra gondol, pedig a halál szimbolikus értelemben nem rosszat jelent. Mindig valaminek a vége és valaminek a kezdetére mutat. Most rátérnék a Te álmod szimbolikus értelmezésére. Rövidesen az életedben egy új szakasz kezdődik, ami valószínű, hogy sorsfordító eseményekkel jár majd együtt.

Kedves Noémi!

Mindig elolvasom a Szon-on az írásait. Nagyon érdekes és tetszik. Tudna nekem segíteni abban, hogy két bika jegyben született, elvált ember tud-e boldog jövőt kialakítani? A mostani párommal így vagyok, de nagyon nehéz az összecsiszolódás.

Neki volt egy felesége és egy élettársa, de még mindig tartja velük a kapcsolatot, és titkai vannak előttem. Állítólag nem csak a gyerekek miatt beszélnek, mindent megbeszél velük. Hogy kezeljem ezt a helyzetet, tudna-e nekem ebben segíteni, mert már teljesen tanácstalan vagyok?!

Köszönöm, hogy írhattam. Várom válaszát, ha lehetséges.

Szép napot, üdvözlettel: Anita

- Kedves Anita!

Hogy asztológiai szempontból össze illetek-e, abba nem mennék most bele, hiszen nem asztrológus vagyok, de úgy gondolom, minden jegynek megvannak a szélsőségei is, amivel annyit szeretnék csak mondani, hogy teljesen mindegy ki milyen jegyben született: ha közös az út, akkor úgy is együtt mennek azon végig. Jelenlegi párodnak valószínű olyan titkai vannak, amit szégyell előtted, vagy éppen nem büszke rá. Az ember múltja mindig nagyon érdekes kérdés, főleg akkor, ha úgy ítéli meg, hogy ez szürke zóna volt az életében. Valószínű, hogy ez az oka annak, hogy nem dicsekszik el részletekkel. Én javaslom, hogy kommunikálj vele erről a problémáról, s talán idővel megváltozik a helyzet.

- A.N. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában