szon-sportoldal

2013.04.11. 10:34

Jég hátán is megélő Sólymok

Nyíregyháza - Az ifi-junior együttes bajnoki aranyérme után a szabolcsi egyesület újabb szép sikert ért el.

Nyíregyháza - Az ifi-junior együttes bajnoki aranyérme után a szabolcsi egyesület újabb szép sikert ért el.

Budapesten, az UTE jégcsarnokában rendezték a Vegyes Utánpótlás Bajnokság (VUB) döntőjét, amelyben a Szabolcsi Sólymok ellenfele a Veresegyházi Gepárdok JE volt. A sportszerű, jó iramú mérkőzésen már az első percben kétgólos hátrányba kerültek a nyíregyháziak, majd a sokkal jobb feltételek között készülő Gepárdok felőrölték erejüket. A Sólymok mentségére szóljon, hogy a találkozó előtti három hét során – jég híján – nem tudtak edzeni, de legalább szépíteni sikerült. Mindenesetre az ifi-junior gárda bajnoki aranya után ez az ezüst is szépen csillog.

Megjegyzendő, hogy a bajnokság legjobb kapusa a szabolcsi egyletben szereplő Zsigó Miklós lett, míg a legjobb csatárnak járó különdíjat az ugyancsak a Sólymok színeiben pallérozódó Kis Bence vehette át.

KM

Jégkorong

VUB-döntő

Veresegyházi Gepárdok JE–Szabolcsi Sólymok JE 7–1 (3–0, 3–0, 1–1)

Gól: Ling T. Jók: Zsigó M. (a mezőny legjobbja), Kis D., Kis B., Ling T., Bélteki B.

A Vegyes Utánpótlás Bajnokság végeredménye: 1. Veresegyházi Gepárd JE, 2. Szabolcsi Sólymok JE, 3. Kiskőrös HC, 4. Bajai Lurkók JE, 5. Sopron HC, 6. Gemenci Sólymok Szekszárd, 7. Barcikai Ördögök, 8. Pécsi JE.

A Szabolcsi Sólymok együttesének tagjai: Balázsi Soma, Bakos Balázs, Marozsán Norbert, Könnyű Máté, Nagy Zsombor, Ómajtényi Bendegúz, Maczali József, Ling Tamás, Nagy Attila, File Balázs, Sveda Levente, Nagy Dániel, Erős Ádám, Laskovics Gábor, Bélteki Béla, Kis Erik, Kis Bence, Bélteki Donát, Barati Péter, Kerle Balázs, Kis Márk Dominik, Zsigó Miklós. Edzők: Dósa Sándor, Dr. Kukucska György, Szabó Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!