Gyönyörű székelykaput avattak Nagyarban

Kedvencek versenye a Kelettel Jegyzetfüzettel a színházban Gyönyörű székelykaput avattak Nagyarban Röviden Nyertek a Kelettel Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése A Mikecz családra emlékeztek Többet adunk vissza, mint amibe kerülünk Sikeres évet zártak a dadai polgárőrök Kávéházat rendeztek be becsületkasszával Lenyűgöző, hatalmas méretű szobrok tárlata Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Ilyen, amikor beindul a gépezet Cél nélkül, mégis céltudatosan várják a pénteki rangadót Nem szabad túlünnepelni a gólokat Napi sportidézet Edzőmeccs lesz Diósgyőrben 2 Barcelona után Újvárosban Mai sportműsor Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Innen már csak a Balkány ronthatja el Ne tegyenek keresztbe nekik! Labdarúgás: Megyei II. osztály, 20. forduló (kezdés: 15, ifi: 13) Az utolsó mérkőzésennem fér bele újabb hiba Totó Tenisz Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Sikerre éhes, megfiatalított Tigrisek Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Sztárok, látvány, kikapcsolódás Programajánló péntektől szerdáig Kardok és maszkok a könyvtárban Színház- és moziműsor pénteken Szerelmi cselszövés egy felvonásban Szalkán Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Érdeklődő TankArit lehet simogatni Clooney felköszöntötte egy idős rajongóját Posírozott tőkehal Új filmje miatt megy szafarira a színésznő Megérkezett az új iPad Először figyeltek meg hegyomlást üstökösön Garfield a gyerekeknek Pompeji tárlat Gorsiumban Megér egy mosolyt Letöltés PDF-ként Terület kijelölése ZOOM Mutasd a szöveget A 2017. március 24. Gyönyörű székelykaput avattak Nagyarban A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével Fotó: Pusztai Sándor A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével FOTÓ: PUSZTAI SÁNDOR NAGYAR. A Petőfi parkban emlékeztek meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről a Petőfi örökség jegyében Nagyarban. – Rendezvényünkön részt vett a Nemzeti Lovasszínház Pintér Tibor vezetésével és a HuNKuN Dance tánccsoport, aki a Kárpát-medence autentikus táncait mutatta be. A helyi Somvirág óvodások emlékműsort adtak, helyi iskolásaink szavaltak, a Koltói Somfa néptáncegyüttes is színesítette előadásával az ünnepi programokat. A zord időjárás ellenére hősiesen kitartottak a Beregi Határőr Huszár Bandérium tagjai. – A megemlékezés fénypontjaként átadtuk a székelykaput, amit Waum Péter erdélyi fafaragó készített, s amelyet Gacsályi Gyula lelkipásztor áldott meg – tájékoztatta lapunkat Hadiné Guti Ibolya, a kistelepülés polgármestere. KM PreviousNext A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével
Kedvencek versenye a Kelettel Jegyzetfüzettel a színházban Gyönyörű székelykaput avattak Nagyarban Röviden Nyertek a Kelettel Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése A Mikecz családra emlékeztek Többet adunk vissza, mint amibe kerülünk Sikeres évet zártak a dadai polgárőrök Kávéházat rendeztek be becsületkasszával Lenyűgöző, hatalmas méretű szobrok tárlata Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Ilyen, amikor beindul a gépezet Cél nélkül, mégis céltudatosan várják a pénteki rangadót Nem szabad túlünnepelni a gólokat Napi sportidézet Edzőmeccs lesz Diósgyőrben 2 Barcelona után Újvárosban Mai sportműsor Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Innen már csak a Balkány ronthatja el Ne tegyenek keresztbe nekik! Labdarúgás: Megyei II. osztály, 20. forduló (kezdés: 15, ifi: 13) Az utolsó mérkőzésennem fér bele újabb hiba Totó Tenisz Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Sikerre éhes, megfiatalított Tigrisek Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Sztárok, látvány, kikapcsolódás Programajánló péntektől szerdáig Kardok és maszkok a könyvtárban Színház- és moziműsor pénteken Szerelmi cselszövés egy felvonásban Szalkán Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Érdeklődő TankArit lehet simogatni Clooney felköszöntötte egy idős rajongóját Posírozott tőkehal Új filmje miatt megy szafarira a színésznő Megérkezett az új iPad Először figyeltek meg hegyomlást üstökösön Garfield a gyerekeknek Pompeji tárlat Gorsiumban Megér egy mosolyt Letöltés PDF-ként Terület kijelölése ZOOM Mutasd a szöveget A 2017. március 24. Gyönyörű székelykaput avattak Nagyarban A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével Fotó: Pusztai Sándor A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével FOTÓ: PUSZTAI SÁNDOR NAGYAR. A Petőfi parkban emlékeztek meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről a Petőfi örökség jegyében Nagyarban. – Rendezvényünkön részt vett a Nemzeti Lovasszínház Pintér Tibor vezetésével és a HuNKuN Dance tánccsoport, aki a Kárpát-medence autentikus táncait mutatta be. A helyi Somvirág óvodások emlékműsort adtak, helyi iskolásaink szavaltak, a Koltói Somfa néptáncegyüttes is színesítette előadásával az ünnepi programokat. A zord időjárás ellenére hősiesen kitartottak a Beregi Határőr Huszár Bandérium tagjai. – A megemlékezés fénypontjaként átadtuk a székelykaput, amit Waum Péter erdélyi fafaragó készített, s amelyet Gacsályi Gyula lelkipásztor áldott meg – tájékoztatta lapunkat Hadiné Guti Ibolya, a kistelepülés polgármestere. KM PreviousNext A Nemzeti Lovasszínház is fellépett az ünnepségen Pintér Tibor vezetésével - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagyar – A Petőfi parkban emlékeztek meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről a Petőfi örökség jegyében Nagyarban.


– Rendezvényünkön részt vett a Nemzeti Lovasszínház Pintér Tibor vezetésével és a HuNKuN Dance tánccsoport, aki a Kárpát-medence autentikus táncait mutatta be. A helyi Somvirág óvodások emlékműsort adtak, helyi iskolásaink szavaltak, a Koltói Somfa néptáncegyüttes is színesítette előadásával az ünnepi programokat. A zord időjárás ellenére hősiesen kitartottak a Beregi Határőr Huszár Bandérium tagjai.

– A megemlékezés fénypontjaként átadtuk a székelykaput, amit Waum Péter erdélyi fafaragó készített, s amelyet Gacsályi Gyula lelkipásztor áldott meg – tájékoztatta lapunkat Hadiné Guti Ibolya, a kistelepülés polgármestere.
KM

Címkék: ,hirdetés