szon-sportoldal

2016.09.16. 14:48

Ha sikerül a fejekben rendet tenni...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 6. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 6. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Diamit-csoport

Tippel: Lakatos Zsolt, a Nyíribrony edzője.

Szombat. Kemecse (7.)–Encsencs (10.): – Hazai győzelem.

Vasárnap. Levelek (3.)–Geszteréd (5.): – A Levelek egységesebb, jobb csapat, hazai pályán különösen erős – nyerni fog.

Apagy (4.)–Nyírlugos (8.): – Ha a a sérültek felépülnek, jó mérkőzésen az Apagy otthon tartja a pontokat.

Ramocsaháza (15.)–Kállósemjén (2.): – Saját bőrünket tapasztalthattuk, hogy a Semjén milyen jó csapat, a hazaiaknak nagyon nehéz lesz a pontszerzés is.

Kótaj (4.)–Gávavencsellő (6.): – Rangadó, amely háromesélyes.

Nagykálló (13.)–Tiszadob (16.): – A Nagykálló a múlt heti botlását javítva győzni fog.

Nyíribrony (11.)–Rohod (12.): – Hazai pályán számunkra kötelező győzelem.

Az Újfehértó–Terem mérkőzést később rendezik.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője.

Szombat. Nyírkarász (4.)–Demecser (2.): – A bajnokságot jól kezdő, és jó formában lévő csapatok mérkőzésén döntetlen körüli eredményt várok.

Vasárnap. Nyírmada (5.)–Kék (11.): – Hazai pályán az előző szezon bajnokát esélyesebbnek tartom a győzelem megszerzésére, de a labda gömbölyű…

Vaja (12.)–Ajak (8.): – Hasonló képességű csapatok mérkőzésén úgy gondolom, nyílt csatában mindkét fél a győzelemre fog játszani, így én döntetlent várok.

Fényeslitke (1.)–Ladányi TC (7.): – Az egyik bajnokesélyes otthonában nehéz dolga lesz az újonc Ladánynak, de ha olyan fegyelmezetten és lelkesen fog játszani, mint ahogy ellenünk tette, akár meglepetést is szerezhet.

Őr (10.)–Záhony (13.): – A hazai pálya, illetve az előző fordulóban aratott nagy különbségű győzelem miatt a pályaválasztó Őr esélyesebb a győzelemre, de ha záhonyi fejekben a héten sikerül rendet tenni, akkor akár ők is megszerezhetik az első győzelmüket.

Újdombrád (15.)–Pátroha (9.): – A bajnokságot nagyon rosszul kezdő hazai csapat jobb attól, mint amilyen helyezést jelenleg a tabellán elfoglal, de a bennem jó benyomást keltő Pátroha ellen nem lesz egyszerű dolga.

Tiszakanyár (6.)–Dombrád (3.): – Az eddig hibátlan, és a bajnokság megnyerését maguknak célul kitűző vendégcsapat ellen nem lesz könnyű dolgunk, de az megígérhetem, hogy nekik sem lesz egyszerű ellenünk…

Szabadnapos: Tiszaszentmárton

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Papp János, a Nyírmeggyes edzője.

Szombat. Vámosoroszi (4.)–Milota (14.): – A Vámosoroszi jó csapat, a Milota viszont többet tud annál, mint azt a tabellán elfoglatt helyezése mutatja. Így érzésem szerint a vendégek megszoríthatják a hazaiakat.

Szatmárcseke (3.)–Tarpa (1.): – Anno Hadadi Feri barátom nem bízott abban, hogy jó eredményt érhetünk a Csenger ellen és igaza lett. Én meg úgy érzem, a Cseke jó meccset fog játszani, egyben kedvező eredményt ér el a Tarpával szemben.

Tyukod (11.)–Tisztaberek (2.): – A Tyukod a súlyos vereség után rendezni fogja sorait, hazai környezetben pontot szerezhet.

Nyírcsaholy (7.)–Beregdaróc (8.): – A Nyírcsaholy saját közönsége előtt bárkit legyőzhet, meglehet, így történik most is.

Csengersima (12.)–Nábrád (15.): – A hazaiakat nem igazán ismerem, azt gondolom, ha a Nábrád olyan szívósan játszik, mint otthon szokott, akár nyerhet is.

Nyírmeggyes (13.)–Nagydobos (16.): – Nagydobosi barátaimnak azt üzenem, sajnos, nekünk is nagyon fontos a három pont begyűjtése.

Vasárnap. Mérk-Vállaj (6.)–Csenger (5.): – A Csenger nagyon jó csapat, látszik, hogy komoly célokat dédelgetnek. Ugyanakkor a Mérk-Vállaj – Jimmy kapus barátom vezérletével – képes megnyerni a meccset.

Tiszakóród (10.)–Kölcse (9.): – A kóródi kollégámnak azt üzenem, a jövőben jó néhány „egy perce legyen még a kispadon”, mert ő már nagyon sokat tett a csapatáért, amely nem fogja cserbenhagyni és győzni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!