Száguldás, szerelem

2020.01.07. 15:12

Most megveheted Fucsovics Márton gyerekkori álmát

A nyíregyházi teniszező eladja több tízmillió forintos sportautóját – írja a Bors.

Forrás: Facebook

„Eladó a Porschém, ha valakit érdekel, írjon!” – hirdette meg sportautóját Instagram-oldalán Fucsovics Márton, nem sokkal azután, hogy az 1,465 millió dolláros (432 millió Ft) összdíjazású dohai keménypályás tenisztornán főtáblára jutott.

A 27 éves nyíregyházi sportoló köztudottan az autók szerelmese, évekkel ezelőtt kapott lehetőséget egy Porsche tesztvezetésére, amely után azt nyilatkozta: gyermekkori álma venni egyet, s 2018 júliusában vett is egy gyönyörű, 365 lóerős 718 Cayman GTS-t, amelynek 290 kilométer/óra a végsebessége.

Fotó: Facebook

Ezt árulja most Fucsovics, és bár nem tudni, mennyiért, a hasonló modelleket 25 millió körül hirdetik az interneten. A nyíregyházi teniszező vélhetően kihasználatlanság miatt válik meg gyerekkori álmától, ugyanis korábban elárulta, hogy a rendszeres utazgatás miatt felesleges itthon autót tartania, s amióta márkanagykövet lett, rendszeresen kap használatra vadonatúj autókat.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában