Hajdú-Bihar

2011.09.11. 18:24

A Loki győzelmi szériája megszakadt

Labdarúgás - Egy sorozat megszakadt, de tragédia nem történt - nagyjából ennyi a veleje a pénteki Siófok-DVSC-TEVA labdarúgó-mérkőzésnek, ugyanis a Loki hét győztes meccs után döntetlenre végzett a nyolcadik forduló nyitányán.

Labdarúgás - Egy sorozat megszakadt, de tragédia nem történt - nagyjából ennyi a veleje a pénteki Siófok-DVSC-TEVA labdarúgó-mérkőzésnek, ugyanis a Loki hét győztes meccs után döntetlenre végzett a nyolcadik forduló nyitányán. Gól nem esett a kilencven perc során és sajnos túl sok lehetőség sem akadt a csapatok előtt, ám a Dajan Simac 64. percben történő kiállítása miatt tíz emberrel küzdő debreceniek többet birtokolták a labdát, kivéve az utolsó huszonöt minutumot.

 

Két ponttal kevesebb

 

- Sajnálom, hogy csak ikszre voltunk jók a Balaton partján, úgy vélem, inkább otthagytunk két pontot, mint nyertünk egyet - ismerte el Mészáros Norbert, a DVSC hátvédje. - Siófokra is úgy utaztunk, hogy nyerni szeretnénk, de rögtön az elején rá kellett döbbennünk, hogy ezúttal egy olyan gárda lesz az ellenfelünk, amely ellen nagyon nehéz futballozni. A hazaiak beásták magukat a kapujuk elé és mi tagadás, mi sem találtunk most a ritmust... Ez benne van a pakliban, hét nyert találkozó után idegenben döntetlenre végeztünk, de azon vagyunk, hogy a következő körben ismét miénk legyen a három pont! - tekintett előre a Paks elleni derbire a belső védő.

 

A Paks következik

 

- Nem állítom, hogy mindig a Győr teljesítményét figyeljük, de nem jött rosszul, hogy a zöld-fehérek is 0-0-át játszottak Kaposváron - utalt a legnagyobb rivális legutóbbi eredményére Mészáros. - Úgy vélem, mindenki értékelte magában a siófoki meccset, hétfőn ismét edzés van és onnantól kezdve már a Paks ellen készülünk, az atomvárosiak ellen megszerezhetjük azokat a pontokat, amit a Balatonnál elvesztettünk. HBN-TN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!