Hajdú-Bihar

2012.04.23. 07:26

Remek teljesítményt nyújtott a Loki!

Labdarúgás - Győzelmi kényszerben lépett pályára a DVSC-Teva az OTP Bank Liga 25. fordulójában, ugyanis a vasárnap esti, Kaposvár elleni összecsapást megelőzően az üldöző Győr nyert és átmenetileg megelőzte a tabellán a Lokit.

Labdarúgás - Győzelmi kényszerben lépett pályára a DVSC-Teva az OTP Bank Liga 25. fordulójában, ugyanis a vasárnap esti, Kaposvár elleni összecsapást megelőzően az üldöző Győr nyert és átmenetileg megelőzte a tabellán a Lokit. Egyébként is fontos volt a debreceniek számára a somogyiak legyőzése, mert a legutóbbi két hazai meccsét nem sikerült megnyernie a Kondás-gárdának.

 

A mérkőzésen készült videó!

 

A gólkirályi címre pályázó Coulibaly sárga lapjai miatt kihagyta a meccset, helyére Roguy Meyét állította a szakmai stáb. Jól kezdett a DVSC és parádés gólt rúgott a 7. percben: Bouadla visszaadott labdáját Korhut vágta gyönyörű mozdulattal a hálóba. Príma nyitány!

Támadásban maradt a Lokomotív, de a Kaposvár is el-eljutott a hazai kapuig. Ám mire vérszemet kaphattak volna a vendégek, ismét villant a Debrecen, Szakály labdáját Meyé fejelte hat méterről a kapuba.

Tombolt a publikum, ilyen teljesítményt várt el ugyanis a kedvencektől. A szünet előtt már 3-0-ra alakult az állás, Selim Bouadla látványos szabadrúgás góllal megszerezte élete első NB I-es találatát.

 

Kiállítás a végén

A második félidőben is a hazaiak domináltak, de érezhető volt, hogy már korábban eldőlt a mérkőzés. Ami feltűnő volt, hogy a DVSC játékosai sokat vállalkoztak távolról, Bouadla, Varga és Ramos is betalálhatott volna, ha több szerencséje van. Többször is színezték a játékot a vendéglátók, szemre is tetszetős játékot mutatott be a Loki és a végén Szakály és Kulcsár is gólokat szerezhetett volna, ha jobban összpontosít.

Sajnos, a végén Korhut nagy butaságot csinált, lerántotta kitörő ellenfelét és piros lapot kapott! Az utolsó percben, háromgólos előnyben. Utóbbi momentumot leszámítva remek mérkőzést produkált a DVSC-Teva, amely győzelmével bebizonyította, hogy továbbra is a bajnoki cím első számú várományosa. HBN-TN

 

OTP Bank Liga, 25. forduló

DVSC-Teva – Kaposvár 3-0 (3-0)

 

Debrecen, 4500 néző. Vezette: Vad II (Vámos, Albert)

DVSC: Novakovics – Nagy Z. (Ramos 70.), Máté, Mészáros, Korhut – Bódi (Yannick 62.), Varga J., Bouadla, Szakály – Kulcsár, Meyé (Farkas 76.)

Kaposvár: Hajduch – Okuka, Zsók (Hegedűs 53.), Bank, Jánvári – Addo, Sedlak – Balázs, Diallo (Graszl 56.), Farkas P. (Gujics 66.) - Grumics

Gól: 1-0 Korhut (7.), 2-0 Meyé (28.), 3-0 Bouadla (34.)

Sárga lap: Farkas P. (34.), Jánvári (34.), Máté (89.)

Kiállítva: Korhut (91.)

 

Sisa Tibor - interjú

 

Kondás Elemér - interjú

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!