Hajdú-Bihar

2012.11.29. 09:47

Demonstrációkat szerveznek az Arcadom ki nem fizetett alvállalkozói

Debrecen - Többek között Debrecenben is figyelemfelhívó demonstrációt szeretnének tartani az Arcadom Zrt. azon alvállalkozói, akik még nem kapták meg az általuk elvégzett munka ellenértékét - adta hírül szerdán az egyik napilap.

Debrecen - Többek között Debrecenben is figyelemfelhívó demonstrációt szeretnének tartani az Arcadom Zrt. azon alvállalkozói, akik még nem kapták meg az általuk elvégzett munka ellenértékét - adta hírül szerdán az egyik napilap.Ebből az is kiderül, hogy a 2-es villamospálya-építésben résztvevő alvállalkozók követelése összesen egymilliárd forint, de ennek kétszerese a budapesti és a főváros környéki lakóparkok építésében résztvevőké, és további beruházások ki nem fizetett alvállalkozói is részt vesznek az ország több helyére szervezett demonstrációkban.

A december 5-e délelőttjére a régi városháza elé tervezettről kérdezzük meg az illetékeseket, és a válaszokat rövidesen közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!