Hajdú-Bihar

2013.01.26. 11:51

Az európai diákcsereprogramok támogatására hív fel az MSZP

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Az MSZP arra biztat minden magyart, vegyen részt azon az aláírásgyűjtésen, amelynek célja, hogy a 2014-2020-as időszakban az európai uniós költségvetés három százalékát az Erasmushoz hasonló diákcsereprogramokra költsék - közölte Winkfein Csaba, a szocialisták elnökségi tagja szombaton az MTI-vel.

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - Az MSZP arra biztat minden magyart, vegyen részt azon az aláírásgyűjtésen, amelynek célja, hogy a 2014-2020-as időszakban az európai uniós költségvetés három százalékát az Erasmushoz hasonló diákcsereprogramokra költsék - közölte Winkfein Csaba, a szocialisták elnökségi tagja szombaton az MTI-vel.A politikus emlékeztetett, hogy az Erasmus-programban eddig 2,2 millió európai diák vett részt, köztük egyre több magyar.

Az aláírásgyűjtés csak akkor lesz sikeres, ha Európából november 1-jéig legalább egymillióan csatlakoznak hozzá, amit bárki megtehet a http://hu.fraternite2020.eu/sign.html címen - közölte Winkfein Csaba, jelezve: Magyarországról 16 ezer aláírásra van szükség a kezdeményezés sikeréhez.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!