Hajdú-Bihar

2013.01.22. 11:38

Coulibaly: az ember, aki ott se volt

A francia gólkirály egyelőre külön készül és megfelelő ajánlat esetén távozna.

A francia gólkirály egyelőre külön készül és megfelelő ajánlat esetén távozna.

Nem vitás, a DVSC-TEVA felkészülésének első napjai egy olyan labdarúgóról szóltak a médiában, aki részt sem vett a munkában. Az ember, aki ott se volt, azaz Aadamo Coulibaly szokásához híven ezúttal is később érkezett vissza Magyarországra, a francia gólkirály idén tizenkét nap plusz pihenőt engedélyezett magának.

Szombaton aztán végre szerelést húzott a csatár, de mivel lemaradása van a keret többi tagjaival szemben, csupán futóedzéseket végez és egyelőre a kis Lokival készül. A játékos természetesen megkapta a maga pénzbüntetését és kedden délelőtt szó nélkül rótta a köröket az atlétikai stadion rekortánján Szalánczi Tamás tréner felügyelete mellett.

Betegség az oka

A négyszer kétezer méter – tíz percen belül kellett teljesítenie két kilométert – lefutása után lihegve, de készségesen nyilatkozott a Naplónak Adamo Coulibaly. – A téli szünet vége felé meglátogattam az Afrikában élő rokonaimat – válaszolta a késése okait firtató kérdésre az elefántcsontparti származású támadó. – Ott hirtelen megbetegedtem, a gyomrommal akadtak gondok, orvoshoz kerültem, hat napig nem tudtam semmit sem csinálni, csak feküdtem és emiatt eléggé legyengültem. Mire felépültem, Debrecenben már elkezdődött a felkészülés. Visszamentem Párizsba az autómért és Magyarország felé vettem az irányt, ám az utazás az európai hóhelyzet miatt néhány napot igénybe vett, ezért késve futottam be.

Ajánlatra várva

Az OTP Bank Liga góllövőlistáját 11 találattal vezető csatár elmondta, Afrikában végzett edzéseket, de a betegsége idején természetesen erre nem volt lehetősége. Ennek ellenére jó állapotban érzi magát és tudja, ez a jövőben csak tovább fog javulni. 

Mint korábban beszámoltunk róla, Coulibalynak a nyáron lejár a szerződése, ezért a téli átigazolási időszak az utolsó esélye a Loki vezetőinek, hogy pénzt kapjanak a futballistáért, kivéve, ha sikerül szerződést hosszabbítaniuk a feleknek. – Sajnos, a jövőmmel kapcsolatban még semmit biztosat nem tudok mondani, kétszer már tárgyaltunk az elnök úrral, de további egyeztetések következnek. Megvárjuk, hogy befut-e egy megfelelő ajánlat értem, amely a DVSC és az én számomra is előnyös – mondta a harmincegy esztendős labdarúgó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!