Hajdú-Bihar

2013.01.29. 18:42

Debrecen közlekedése: amilyennek szeretnénk

Debrecen - Széles, jó minőségű utak, és elegendő számú parkoló a külvárosban is... Egyebek mellett ilyennek szeretné látni Debrecen közlekedését 2020-ra Mocsári Attila vezető tervező, aki Debrecen fenntartható közlekedés-fejlesztési stratégiájának elkészült munkaverzióját mutatta be kedden.

Debrecen - Széles, jó minőségű utak, és elegendő számú parkoló a külvárosban is... Egyebek mellett ilyennek szeretné látni Debrecen közlekedését 2020-ra Mocsári Attila vezető tervező, aki Debrecen fenntartható közlekedés-fejlesztési stratégiájának elkészült munkaverzióját mutatta be kedden. Javaslataik között szerepel a kritikus helyek forgalmi rendjének a felülvizsgálata, az állami és az önkormányzati utak forgalom-irányításának egy kézbe adása, a közösségi közlekedés favorizálása az egyénivel szemben, az utak állagmegőrzése, a mélygarázsok népszerűsítése, a meglévő kerékpárutak hálózatba szervezése, valamint egy városi közlekedési adatbank kialakítása, melynek információira a következő évek, évtizedek közlekedési fejlesztései épülhetnek.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!