Hajdú-Bihar

2013.02.04. 11:54

Jubiláló színpadok utánpótlást keresnek

Debrecen – A Debreceni Művelődési Központ ez év őszén jubiláló együttesei (a Főnix Diákszínpad 30, az Alföld Gyermekszínpad pedig 35 éves lesz) szeretnének egy nagyon komoly utánpótlási bázist teremteni, ezért felvételt hirdetnek a színjátszást és főleg a gyakori fellépést kedvelő 15–22, illetve 9–14 éves lányok és fiúk részére az egész 2013-as esztendőben.

Debrecen – A Debreceni Művelődési Központ ez év őszén jubiláló együttesei (a Főnix Diákszínpad 30, az Alföld Gyermekszínpad pedig 35 éves lesz) szeretnének egy nagyon komoly utánpótlási bázist teremteni, ezért felvételt hirdetnek a színjátszást és főleg a gyakori fellépést kedvelő 15–22, illetve 9–14 éves lányok és fiúk részére az egész 2013-as esztendőben. Jelentkezni lehet mindkét színpad közös próbatermében (Debrecen, Kossuth utca 1. szám alatt, bejárat a Kossuth utca – Gambrinus átjáró felől), minden hétköznap 17 és 18 óra között.

– Vidékieket és debrecenieket, gyakorlottakat és abszolút kezdőket egyaránt szeretettel várunk (sem felvételi vizsga, sem előzetes meghallgatás nincs) – adta közre Várhidi Attila művészeti vezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!