Hajdú-Bihar

2013.03.12. 10:57

Kettes villamos: most a plaza felőli sávokat zárják le

Debrecen – Forgalmirend-változás a Hunyadi János utcán a 2-es villamos pályájának építése miatt.

Debrecen – Forgalmirend-változás a Hunyadi János utcán a 2-es villamos pályájának építése miatt. – A „Debrecen városi villamoshálózat fejlesztése (2-es vonal)” tárgyú projekt pályaépítési munkálatai miatt a Hunyadi János utcán újabb forgalmirend-változás lesz – tudatta kedden dr. Szabó József kommunikációs projektmenedzser.

A kivitelező a tervekhez képest korábban elvégezte azokat a közműkiváltási munkálatokat, melyek a Hunyadi János utca két belső forgalmi sávját érintették. A vízvezeték- és csatornaépítési munkák következő ütemének elvégzéséhez azonban 2013. március 13-tól (szerdától) a Debrecen Plaza felőli oldal forgalmi sávjainak lezárása szükséges – derül ki a közleményből.

A munkálatok ideje alatt az autósok a Hunyadi János utcán a Csapó utca és a Mester utca irányába továbbra is 1-1 forgalmi sávon közlekedhetnek, így a megszokottnál hosszabb menetidőre számítsanak! A kivitelezés miatt a Darabos utca a Hunyadi János utca felé továbbra is zsákutca, így annak forgalma kétirányú. Ezzel egy időben tovább folytatódnak a munkálatok a Mester utcán, a Csemete utcán, a Nádor utcán és a Thomas Mann utcán is.

– Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja! Kérjük a járművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek! A gyorsabb közlekedés érdekében, aki teheti, kerülje el az említett útszakaszt! Türelmüket, megértésüket köszönjük! – áll a közleményben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!