Hajdú-Bihar

2013.05.16. 17:08

MSZP-Sajtótájékoztató: Az ár nő, a minőség marad - Kitolás a dráguló zakatolás

Új rezsiadónak nevezte a gyorsvonati pótdíjat Bangóné Borbély Ildikó az MSZP Országos Elnökségének Tagja. A május 15-én hatályba lépő áremelés mintegy 258 járatot érint, miközben minőségi szolgáltatásra nem nyújtanak garanciát. 18 km-es úttal számolva a diákjegy 180%-al kerül többe.

Új rezsiadónak nevezte a gyorsvonati pótdíjat Bangóné Borbély Ildikó az MSZP Országos Elnökségének Tagja. A május 15-én hatályba lépő áremelés mintegy 258 járatot érint, miközben minőségi szolgáltatásra nem nyújtanak garanciát. 18 km-es úttal számolva a diákjegy 180%-al kerül többe.A politikus csütörtöki tájékoztatóján kifejtette: minden egyes, eddig kedvezményre jogosult állampolgár pótdíjat köteles fizetni kilométer-arányosan, így a 65 év felettiek, a fogyatékkal élők és a három év feletti gyermekek is. Egy 18 km-es úttal számolva a diákjegy 180%-al kerül többe ma, mint két nappal ezelőtt – olvasható a Pintér Erzsébettel közösen kiadott közleményben.

A Magyar Szocialista Párt minden eszközt megragad arra, hogy tiltakozzon az igazságtalan díj ellen, amivel – közleményük szerint – leginkább a kispénzűeket és a fiatalokat sújtja a kormány.

HBN-HaBe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!