Hajdú-Bihar

2013.05.03. 08:59

Szakember a személyi-jövedelemadó idei bevallásáról

Debrecen - Nem tudja, hogyan kell kitölteni a személyi-jövedelemadó bevallását? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen jogszabályi változások történtek, amelyekre tekintettel kell lennie az adózónak a 2012. évi szja-bevallása elkészítése során?

Debrecen - Nem tudja, hogyan kell kitölteni a személyi-jövedelemadó bevallását? Bizonytalan azzal kapcsolatban, hogy milyen jogszabályi változások történtek, amelyekre tekintettel kell lennie az adózónak a 2012. évi szja-bevallása elkészítése során? Inkább szakember segítségét kéri, csak nehogy berendeljék az adóhivatalba kiutalás előtti ellenőrzésre? Az idő sürget, mivel az szja-bevallás határideje: május 20. És ami szintén nem mindegy: a Napló révén a szaktanácsadás egyetlen fillérjébe sem kerül.

Szakembertelefon című sorozatunk következő vendégeként május 8-án, szerdán 14 és 15 óra között Józsa Éva, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Debreceni Adóigazgatóság munkatársa várja olvasóink telefonhívásait a 0652/525-402 telefonszámon az szja-bevalással kapcsolatban. A sokakat érintő kérdésekből és az azokra adott válaszokból készülő összeállítás a Hajdú Online-on és a Naplóban is megjelenik. Szakemberünk várja a hívásaikat!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!