Hajdú-Bihar

2014.10.24. 16:44

Jegyzet: Legyen már lázadó?!

<em>Nincs abban semmi kivetnivaló, hogy érkezik az internetadó. Teljesen természetes, hogy újabb sarc színesíti a palettát, de legfőképpen busásan növeli a bevételt. Mondhatni: ideje volt már... </em>Ladányi Tóth Lajos írása.

Nincs abban semmi kivetnivaló, hogy érkezik az internetadó. Teljesen természetes, hogy újabb sarc színesíti a palettát, de legfőképpen busásan növeli a bevételt. Mondhatni: ideje volt már... Ladányi Tóth Lajos írása.

Sőt, azon csodálkozom, hogy sok kiaknázatlan lehetőséggel nem élnek. Ha rajtam volna, kivetném az alváshiányban szenvedőkre a fáradót, a szégyenlősökre a sápadót, a figyelmetlenekre a lankadót, a visszafogottakra a mértékadót, a szomjasokra a tikkadót, a horgászokra a haladót, a mosodásokra a száradót, a karmesterekre a hangadót, a túlsúlyosokra a hasadót, mi több, a puffadót vagy akár a dagadót, a szerencsejátékosokra a fogadót, a szülő nőkre az életadót, a szerelmesekre az odaadót vagy az elragadót, a felelőkre a válaszadót, a sportolókra a rangadót, a gyászolókra a hamvadót, a sprintelőkre a szaladót, a kamaszokra a lázadót, a szerkesztőkre a híradót, a fogorvosokra a fogadót, a reumásokra a zsibbadót, a későn távozó vendégekre a maradót, a tartozókra a megadót, az atomfizikusokra a hasadót, a hívőkre a hálaadót, a könyvelőkre a számadót, a félősökre a borzadót, a színházi öltöztetőkre a ráadót, az örömlányokra a lyukadót.

Kimeríthetetlen a kincsesbánya, sosem mondható, hogy ez a sarc lesz a végső. Mást nem tehetünk: adózzunk az adómentes korszak emléke előtt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!