Hajdú-Bihar

2014.12.08. 07:20

Jegyzet: Csobogás, lötyögtetés

<em>Józsefváros polgármestere nem viccel. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nem sokkal a nyolcadik kerületi tűcsere program megszüntetése után újabb lehetséges junkiekat pécézett ki.</em> Csáki Alexandra jegyzete.

Józsefváros polgármestere nem viccel. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nem sokkal a nyolcadik kerületi tűcsere program megszüntetése után újabb lehetséges junkiekat pécézett ki. Csáki Alexandra jegyzete.

„...Érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12–18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt” – írta a Facebookon, szándékai pedig olyannyira komolyak, hogy a bejegyzés szerint javasolni fogja az országgyűlési frakciónak, hogy tűzze napirendre a kérdést és készítsenek jogszabály-tervezetet.

Természetesen azonnal beindult a fantáziám, elképzeltem, ahogy az egyik reggeli értekezleten megjelenik néhány egyenruhás, akik aztán egyesével bekísérnek minket a mellékhelyiségbe, hogy mintát adhassunk a vizsgálathoz. Árgus szemekkel figyelik minden mozdulatunkat, és folyamatosan fülelnek, nehogy a csobogás lötyögtetésbe csapjon át, hiszen ebben az esetben egyenesen törvénybe ütköző idegen tollakkal ékeskedni. Esetleg egy sajtótájékoztatón rúgják ránk az ajtót, hogy letudják a tesztet a résztvevő két bűnös kaszt tagjainak körében – egy füst alatt…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!