Hajdú-Bihar

2015.01.21. 09:47

Jegyzet: Háromhúsz felett…

<em>A világ minden tájára eljutott már a magyar autópályán rommá tört zöld Lamborghini esete, amelyben 330 körüli tempónál elvesztette uralmát a kocsi felett a sofőr, ennek pedig a következménye egy szénné égett autó és egy súlyos sérült lett.</em> Sipeki Attila jegyzete.

A világ minden tájára eljutott már a magyar autópályán rommá tört zöld Lamborghini esete, amelyben 330 körüli tempónál elvesztette uralmát a kocsi felett a sofőr, ennek pedig a következménye egy szénné égett autó és egy súlyos sérült lett. Sipeki Attila jegyzete.

A sportkocsinak ára van, de láthatjuk, hogy a menőzésnek is. A videóból nem sok minden derül ki pontosan. Vélhetően a magyar útviszonyokban túlságosan bízott alanyunk, a kocsit egy kisebb bucka megdobta, ettől pedig füvet fogott.

Amik viszont tények: volt egy gazdag fickó, akihez így vagy úgy, de eljutott egy olasz sportkocsi, melynek kitaposta a lelkét is. Tény továbbá, hogy szerencsés túlélőnk nagy valószínűséggel megdöntötte azt az abszolút sebességrekordot, amit valaha közúton mért traffipax a világon.

Ami szintén tuti biztos, hogy nagyon szeretik őt odafenn, hisz nem sokan mondhatják el magukról, hogy 336-nál egy ütközés után sértetlenül kiszállnak a kocsiból. Ha már tények: lesz jó pár éve a kóterben arra, hogy megtanulja; ha legközelebb sportkocsit vezet, egy órára bérelje ki mondjuk a Hungaroringet. A legkomolyabb tanulság viszont az, hogy lehet akármennyi pénzed, a fizika törvényeit nem veheted meg…

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!