Hajdúszoboszló hírei

2012.10.11. 07:40

Jó lesz az út Nagyhegyesre

Hajdúszoboszló, Nagyhegyes - Az építésre még ebben a hónapban aláírják a szerződést.

Hajdúszoboszló, Nagyhegyes - Az építésre még ebben a hónapban aláírják a szerződést.– A beruházás megközelítőleg 1,7 milliárd forintba kerül, a kivitelezést pedig a Duna Aszfalt Kft., Magyar Aszfat Kft., EuroAszfalt Kft. által alkotott DME Konzorcium végzi. Közbeszerzési eljáráson nyerték el a munkát – válaszolta kérdéseinkre Pécsi Norbert, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője.

A közelmúltban a Napló egyik olvasója levélben tette szóvá, hogy ugyan kiváló minőségű kerékpárút vezet Hajdúszoboszló és Nagyhegyes között, ellenben autóval csak az egymást érő kátyúk fölött lehet haladni. A szakadozott, foldozgatott, lyukas út tönkre teszi a személyautókat és autóbuszokat, illetve rossz benyomást tesz a fürdővárosba a 33-as út felől érkező vendégekre.

Számára is jó hír tehát, hogy „a 3321 jelű Balmazújváros – Hajdúszoboszló összekötő út 11,1 kilométeres szakaszának felújítása szerepel az Új Széchenyi Tervben, ez a Hajdúszoboszló és Nagyhegyes közötti szakaszt érinti elsősorban … kivitelezésre alkalmas időjárás esetén az előkészítő munkálatok akár már idén is elindulhatnak. A projekt a jelenlegi ütemezés szerint még a jövő évben elkészülne” fogalmazott a szóvivő.

HBN-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!