Hajdúszovát hírei

2012.10.25. 15:16

Megemlékező ünnepség október 23-án

A Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület 2012. Október 23-án megemlékezést rendezett az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 56. évfordulója alkalmából.

A Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület 2012. Október 23-án megemlékezést rendezett az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 56. évfordulója alkalmából.Délelőtt 10 órakor kezdődött meg Ünnepi Istentisztelettel a program, ezt követően a Templomkertben folytatódott. Ünnepi beszédet mondott Nagyné Juhász Éva, a Hajdúszovát Kulturális Fejlődéséért Közhasznú Egyesület elnöke. Az ünnepi beszéd után Kiss Sándorné szavalatát hallhatták. Majd az Önkormányzat, Intézmények és a Társadalmi szervek elhelyezték koszorúikat az emlékműnél. Szózattal záródott a Templomkertben az ünnepség. Végezetül a Polgármesteri Hivatal előtt a Sárrétudvariból érkezett Vadvirág Néptáncegyüttes műsorát tekinthették meg, akik nagy tapsot kaptak.

 

-Tóth Károly -

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!