NB I

2020.08.12. 07:26

Mindig a vonal felett legyenek

A szurkolók egyben támogatók is, a mag maradt a Kisvárda Master Good csapatánál.

Forrás: kisvardafc.hu/Ombodi Tamás

Kedden este a Bessenyei-gimnázium dísztermében tartotta hagyományos, bajnokság előtti szurkolói ankétját a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapata. Miként arról a klub honlapja beszámolt, Révész Attila sportigazgató kiemelte: azzal, hogy a szurkolók megvásárolják a belépőket, bérleteket, egyfajta támogatókká is válnak, hiszen a jegybevétel (a skyboxok bérlésével együtt) 13-14 százalékát tette ki a büdzsének.

Szem előtt a fiatalítás

A játékoskeret változásairól elárulta a sportigazgató, hogy a fiatalítást is szem előtt tartották, a Tischler Patrikért és Zöldesi Illésért kapott kivásárlási és kölcsönvételi árat pedig visszaforgatták a csapat megerősítésébe.

A mag maradt, amelyhez társult az utánpótlásból felhozott Artem Odincov kapus, valamint a visszatérő Horváth Zoltán, továbbá Lakatos Csaba, Lazar Zlicsics, Niko Datkovic, Jaroslav Navrátil és Driton Camaj – utóbbi személyesen nem lehetett jelen a keddi összejövetelen.

Egyre profibb körülmények

Supka Attila vezetőedző elmondta, a négyhetes felkészülés során a játékosok profi hozzáállással tették a dolgukat, a sorok hétről hétre egészültek ki, az eredmények és a mutatott játék arra utal, hogy jó úton jár a csapat.

Ha ez valóban így lesz, akkor teljesülhet a tréner Kisvárdára kerülésekor megfogalmazott vágya: ne az utolsó fordulóban, hanem már hamarabb dőljön el a csapat bennmaradása.

A jelen lévő szurkolók az új játékosokról bemutatott videófelvételek alapján meggyőződhettek, hogy jó játékosok érkeztek Várdára – most már csak az maradt hátra, hogy ezt a pályán is bizonyítsák.

Leleszi Tibor polgármester is a szurkolók jelentőségét, a játékosok nagy szívét emelte ki, bízva abban, hogy a következő idény is legalább annyi örömet tartogat, mint az előző.

Dr. Seszták Miklós kormánybiztos, a térség országgyűlési képviselője a szponzoroknak is köszönetet mondott, továbbá a klubvezetőknek gratulált ahhoz, hogy érezhetően egyre profibbak a körülmények a csapat körül, az pedig mindent elmond az utánpótlásban végzett munkáról, hogy a VLA bekerült az ország tíz kiemelt akadémiája közé.

A politikus egy óhajának is hangot adott: miként az elmúlt évben, a következő bajnokságban se legyen egyetlen pillanatig vonal alatt a csapat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában