HAON lakóhelyem

2008.11.27. 11:02

Halálos szúrás Biharnagybajomban - rendőrségi hírek

<p>Szerdán délután előzetes szóváltást követően, biharnagybajomi házának udvarán egy késsel többször megszúrta 45 éves ismerősét, az a 34 éves asszony, akit őrizetbe vettek a rendőrök.</p>

A férfi sérüléseibe a helyszínen belehalt. A nő beismerte tettét, ellene halált okozó súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi osztálya tovább folytatja. Italoztak, majd verekedtek Tegnap este biharkeresztesi lakásukban italozást követően összeverekedett egy testvérpár és kölcsönösen bántalmazták egymást. A két férfi ellen garázdaság szabálysértése miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Fát loptak

Két fatolvajt fogtak el a biztonsági őrök Hajdúhadházon egy telephelyen. A férfiakat átadták a rendőröknek, akik előállították őket a kapitányságra.

Lopott táskák

Két gyanús személyre figyeltek fel a járőrök tegnap Püspökladányban. A két férfi több utazótáskából ruhát próbálgatott a parkban. A táskák eredetével elszámolni nem tudtak, ezért a járőrök előállították őket a kapitányságra. Mint kiderült a táskákat egy Budapestre tartó vonatról lopták.

A 31 éves debreceni férfi és 28 éves testvére Debrecenben szálltak fel a vonatra. Utazás közben felfigyeltek az őrizetlenül hagyott csomagokra, mivel a táskák tulajdonosa nem volt a közelben kihasználták az alkalmat és Püspökladányban leszálltak az ellopott táskákkal.

Ott is csak a közeli parkig mentek, majd hozzáfogtak felpróbálni a csomagokban lévő ruhaneműket, ekkor érkeztek a járőrök.

  • Tanárgyalázás Debrecenben
  • Kerítésbe rohant egy autós a Létai úton
  • Kerítésbe rohant a Létai úton 2008.11.27.
  • Balesetek, bűnügyi hírek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!