HAON lakóhelyem

2011.11.19. 11:35

Román kamion borult az árokba Vámospércs közelében

Felkészületlenül érte az autósokat szombat hajnalban, hogy megyénk több útján is jégpáncél alakult ki az úttesten, amelynek következtében majd egy tucat jármű landolt az árkokban. Egy román kamion a 48-as főúton haladt le az útról és csapódott a fák közé.

Felkészületlenül érte az autósokat szombat hajnalban, hogy megyénk több útján is jégpáncél alakult ki az úttesten, amelynek következtében majd egy tucat jármű landolt az árkokban. Egy román kamion a 48-as főúton haladt le az útról és csapódott a fák közé.A Hajdú Online információi szerint egy román kamion haladt Debrecen felől Vámospércs irányába a 48-as főúton, amikor egy jeges útszakaszon megcsúszott és az út menti fasorba csapódott. Úgy tudjuk, ezen a reggelen több autós is az árkokban végezte az említett szakaszon, ám mentést nem igényeltek.

A román kamionban senki sem sérült, ám a műszaki mentés hosszú időt vett igénybe, hiszen súlyos rakományt szállított a jármű. A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!