HAON lakóhelyem

2012.04.09. 20:31

Liftaknába zuhant egy férfi az István úton Debrecenben

Debrecen - Kis híján tragédia történt Debrecenben hétfőn dél körül az István út 71 szám alatt, ahol egy idős férfi liftaknába zuhant. A rendőrség nyomozást rendelt el az eset kivizsgálására.

Debrecen - Kis híján tragédia történt Debrecenben hétfőn dél körül az István út 71 szám alatt, ahol egy idős férfi liftaknába zuhant. A rendőrség nyomozást rendelt el az eset kivizsgálására.A HAON helyszíni információi szerint hétfőn délután a tízemeletes társasház liftjének földszinti biztonsági-ajtaját egy ismeretlen tettes kényszernyitóval iktatta ki. A szabaddá vált ajtó ezt követően azt a hatást keltette, hogy a lift éppen a földszinten várakozik, holott a tízedik emeleten vesztegelt.

Feltételezhetően ez zavarta meg azt az idős férfit is, aki a földszinti liftajtón átlépve az aknába zuhant. Úgy tudjuk, az idős férfi karcolásokkal úszta meg a balesetet, ám akár tragédia is történhetett volna, ha időközben működésbe lép a felvonó. A rendőrség nyomozást rendelt el az eset kivizsgálására, illetve a liftajtót kiiktató személy felkutatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!