HAON lakóhelyem

2012.07.28. 14:02

Megütötte, megrugdosta a közterest

Debrecen - Eddig több mint négyezren osztották meg a Facebookon a Kálvin téri „sztorit”, mely szerint csütörtök délután egy közterület-felügyelő vegzált, majd a terrorelhárítók meg is bilincseltek egy korosabb nőt, mert az szájkosár nélkül sétáltatott két kistermetű kutyát.

Debrecen - Eddig több mint négyezren osztották meg a Facebookon a Kálvin téri „sztorit”, mely szerint csütörtök délután egy közterület-felügyelő vegzált, majd a terrorelhárítók meg is bilincseltek egy korosabb nőt, mert az szájkosár nélkül sétáltatott két kistermetű kutyát. Az ezrek által lájkolt poszt végig gunyorosan fogalmaz a hatóságok munkatársairól, s azt írja, hogy a nő nem ellenkezett az intézkedések során.

 

Nem úgy volt

 

Tájékozatlanság vagy „apró” csúsztatás, de ennek pont az ellenkezője az igaz. Tőzsér Gyula, a Debreceni Közterület-felügyelet hatósági osztályvezetője érdeklődésünkre azt mondta, munkatársa éppen igazoltatta volna a nőt a szájkosarak hiánya miatt, amikor az ütni, rugdosni kezdte. A közteres hívta a rendőrséget, mire a nő még fel is pofozta…

Dr. Ménkű Szilvia, a megyei rendőr-főkapitányság hivatalvezetője a Naplóval közölte: az ügyben hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanújával indítottak eljárást, mely bűncselekmény alapesetben 3 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. – A debreceni kapitányság járőreitől a közterület-felügyelet munkatársa kért segítséget, mondván, az 52 éves nő megtagadta személyazonossága igazolását és bántalmazta. A rendőrök a felek, valamint kívülálló tanúk meghallgatását követően előállították a nőt, akit meg is kellett bilincselni. Kihallgatását követően szabadon távozhatott – tájékoztatott az alezredes.

 

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!