HAON lakóhelyem

2012.08.30. 19:25

Fiatalok bosszúból gyújtottak fel egy lakóházat Kismarján

Debrecen, 2012. augusztus 30., csütörtök (MTI) - Három fiatal felgyújtott egy házat Kismarján, mert annak tulajdonosa dinnyelopáson érte az egyiküket - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Debrecen, 2012. augusztus 30., csütörtök (MTI) - Három fiatal felgyújtott egy házat Kismarján, mert annak tulajdonosa dinnyelopáson érte az egyiküket - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.Kelemen Éva a múlt vasárnap történtekről elmondta: a 16 éves helyi fiatalember 11 és 13 éves társával azért locsolta le benzinnel, majd gyújtotta meg a ház tetejét, mert pár nappal a korábban a fiatalkorú elkövetőt dinnyelopáson érte tetten a ház tulajdonosa.

A közveszély okozás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett fiatalembert a rendőrség indítványára csütörtökön a Debreceni Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - közölte a főhadnagy. A két gyerek életkora miatt nem büntethető, az általuk elkövetett bűncselekményről a rendőrség tájékoztatta az illetékes önkormányzat jegyzőjét.

Az eljárás során azt még vizsgálják, hogy az elkövetők megvalósítottak-e súlyosabb minősítésű bűncselekményt - tette hozzá Kelemen Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!