HAON lakóhelyem

2012.09.19. 18:32

Ezúttal az alagsorban volt tűz a Barneválnál

Debrecen - Tűz ütött ki szerda délelőtt kilenc órakor a Diószegi úti Barnevál egy hete már kigyulladt raktárépületében.

Debrecen - Tűz ütött ki szerda délelőtt kilenc órakor a Diószegi úti Barnevál egy hete már kigyulladt raktárépületében.Helyszíni információink szerint a valaha hűtőházként üzemelő négyszintes ingatlan alagsorában csaptak fel a lángok a múltkori káreset miatti romeltakarítás során. A tüzet vszonylag gyorsan megfékezték a hat szerrel és körülbelül 25 fővel kivonuló tűzoltók.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság délutáni közlése szerint a tűz után visszamaradt izzó, parázsló réteget folyamatosan oltani kellett, és szellőztetni az épületet. A sűrű füst összetételét mobil laborral vizsgálták, s egészséget veszélyeztető káros anyag koncentrációt nem mértek, így lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség. Az esetet a munkavédelmi felügyelőség és az önkormányzat műszaki osztályának munkatársai is vizsgálják.

Az oltási munkálatok miatt a Diószegi út egy szakaszát lezárták, a forgalmat pedig – a tömegközlekedést is beleértve – elterelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!