HAON lakóhelyem

2012.09.29. 09:26

Három nő verekedett össze péntek délután Debrecenben

Debrecen - Péntek délután <strong>Debrecenben </strong>egy pizzéria előtt verekedés alakult ki három hölgy között. Egy anya a lányával (45 és 26 évesek) egy harmadik nőt (44) bántalmazott, aki szintén megütötte támadóit.

Debrecen - Péntek délután Debrecenben egy pizzéria előtt verekedés alakult ki három hölgy között. Egy anya a lányával (45 és 26 évesek) egy harmadik nőt (44) bántalmazott, aki szintén megütötte támadóit.A dulakodás és bántalmazás közben a legfiatalabb nő elesett és súlyos sérülést szenvedett, míg a másik két hölgynek könnyű sérülése keletkezett. A verekedők ellen a Debreceni Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Péntek délelőtt egy debreceni középiskolában két (15 és 16 éves) diáklány verekedett össze. A kialakult nézeteltérés közben a 15 éves lány a nála lévő boxerrel bántalmazta diáktársát, aki ezután visszaütött. Egy harmadik társuk megpróbálta őket szétválasztani, de ekkor őt is megütötte a boxerrel a támadó.

A két verekedő fiatalkorút a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!